18. januar 2019
Regionsrådets Christoffer Buster Reinhardt besøgte onsdag Ramløse for ved selvsyn at konstatere, at nedlæggelse af buslinje 320R kan betyde nedlæggelsen af et lokalsamfund. Foto: Hanne Guldberg
Regionsrådets Christoffer Buster Reinhardt besøgte onsdag Ramløse for ved selvsyn at konstatere, at nedlæggelse af buslinje 320R kan betyde nedlæggelsen af et lokalsamfund. Foto: Hanne Guldberg
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møde om busser er udskudt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møde om busser er udskudt
Gribskov - 24. januar 2018 kl. 10:32
Af Hanne Guldberg Mikkelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Besparelserne på den kollektive regionale trafik i Nordsjælland og Gribskov, er skudt til foreløbigt hjørne.

arrow Læs også: Regionsformand vil ikke love at frede busserne

Medlemmerne af Regionens forretningsudvalg mødtes tirsdag for at beslutte rammerne på de besparelser, der er meldt ud. Beslutningen blev imidlertid at udskyde sagen.

Det fortæller medlem af Region Hovedstaden Christoffer Buster Reinhardt, K, da han onsdag er på besøg i Ramløse for at lytte til byrådsmedlemmer Trine Egetved og Jesper Behrensdorff - og med egne øjne konstatere, hvordan en lukning eller besparelse på R-bussen fra Frederikssund og Frederiksværk til Ramløse og Helsinge - kan true med at lukke et lokalsamfund.

- Sagen er udskudt, for det giver ingen mening at tale rammer, hvis ikke vi også taler konkrete busser, siger Christoffer Buster Reinhardt.

Regionens medlemmer kan ikke blive enige her, og sagen skal for igen i marts. Regionsrådsmedlemmet for De Konservative går til forhandlinger med den holdning, at lokalsamfundene skal skånes - mens regningen må ligge hos de dele af København og yderområderne her, der får gavn at den planlagte letbane. Det er nemlig især opførelsen af den, der har gjort, at ruter og tog i Nordsjælland skal beskæres.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag.

arrow 89-årige Edith frygter buslukning: Jeg kan ikke klare mig uden
22. januar 2018 kl. 14:29 Opdateret: kl. 14:29
arrow Ny spareplan kan give færre busser og lokaltog
15. januar 2018 kl. 15:13 Opdateret: kl. 15:18

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk