23. september 2020
Organisationen Missing People og Nordsjællands Politi leder søndag på strækningen fra Rågeleje til Tisvildeleje efter 86-årige Einar, der gik fra et plejehjem i Vejby torsdag aften. Foto: Allan Nørregaard
Organisationen Missing People og Nordsjællands Politi leder søndag på strækningen fra Rågeleje til Tisvildeleje efter 86-årige Einar, der gik fra et plejehjem i Vejby torsdag aften. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Missing People og politi leder efter forsvunden mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Missing People og politi leder efter forsvunden mand
Gribskov - 09. august 2020 kl. 14:36
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Organisationen Missing People og Nordsjællands Politi leder søndag efter 86-årige Einar, der har været forsvundet siden torsdag aften, hvor han forlod et plejehjem ved Trongårdsbakken i Vejby.

arrow Læs også: Birgittes hund fandt forsvundne 86-årige Einar død

Frivillige fra Missing People mødtes søndag ved middagstid, og ifølge vagtchef David Buch fra Nordsjællands Politi går de fra Rågeleje mod Tisvildeleje i håb om at finde den demente pensionist.

- De går og banker på døre i sommerhusene langs strækningen, og om ikke så længe går vi ud igen med hunde for at lede efter ham, fortæller David Buch.

86-årige Einar gik torsdag fra et plejehjem ved Trongårdsbakken i Vejby, og fredag sendte politiet en efterlysning ud på Twitter, men ingen har siden henvendt sig.

Einar beskrives som 175 til 180 centimeter høj. Han har kort hår, briller og en pæreformet krop. Da han gik fra plejehjemmet, var han iført en ternet skjorte og lange bukser.

Einar er dement og er før gået fra plejehjemmet. Han er godt gående og har ifølge politiet været gået fra Herlev til Vejby. Han kan derfor befinde sig langt fra plejehjemmet i Vejby.

Nordsjællands Politi hører gerne fra alle, der har set Einar. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

arrow Einar fundet død tæt ved plejecenter
15. august 2020 kl. 20:21 Opdateret: kl. 20:45
arrow Einar har været forsvundet i over en uge: Politiet på bar bund
14. august 2020 kl. 12:09 Opdateret: kl. 12:09
Har debatten om sexisme taget overhånd?