4. august 2021
Multibanen kommer til at ligge i forlængelse af parkourbanen. Her bliver haldirektør Per Drifte (tv.) og formand for hallen, Bjarne Dyrberg, holdt på plads af bestyrelsesmedlemmerne Rikke Sloth (tv.) og Gitte Lyngsø.
gallery icon

Se billedserie

Multibanen kommer til at ligge i forlængelse af parkourbanen. Her bliver haldirektør Per Drifte (tv.) og formand for hallen, Bjarne Dyrberg, holdt på plads af bestyrelsesmedlemmerne Rikke Sloth (tv.) og Gitte Lyngsø.
Foto: Hans Jørgen Johansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Millionstøtte giver liv i landsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Millionstøtte giver liv i landsby
Opdateret 05. april 2015 kl. 10:11
Gribskov - 04. april 2015 kl. 04:04
Af Karl Erik Frederiksen og Camilla Nissen

Idrætsforeningen i Ramløse er blandt de 14 klubber, som har fået penge af Nordea-Fonden og Dansk Boldspil-Union til at anlægge en multibane. De 14 klubber får i år fem millioner kroner til deling og skal over de næste fire år dele en pulje på yderligere 20 millioner kroner.

I alt 70 klubber søgte om støtte til multibaner, men pengene er gået til projekter, hvor banerne bliver del af en større helhed, som flere parter samarbejder om for at få flest muligt til at bruge banerne, der skal være åbne alle døgnets 24 timer. De skal ikke kun kunne anvendes af idrætsforeningernes nuværende fodboldspillere, men af alle som har lyst til at dyrke motion i fællesskab med andre, oplyser Christian Bordinggaard fra DBU i en pressemeddelelse.

Puljen er oprettet som et forsøg på at få flere til at dyrke motion og være med til at styrke det lokale fællesskab. De øvrige klubber, der får støtte, er: ACFC, Brande IF, HOGG Hesselager, Horsens FS, Mørkøv IF, Seest Boldklub, SHI - Skibsby-Højene IF, Frøstrup Hannæs IF, Gauerslund IF, Kjøbenhavns Boldklub, Koldby-Hørdum IF, Skjold Birkerød og B. 1903.

Puljen er oprettet som et forsøg på at få flere til at dyrke motion og være med til at styrke det lokale fællesskab. Multibanen i Ramløse indgår i et projet med arbejdstitlen "Liv i Ramløse". Det indeholder desuden tre løbebaner, et motionscenter, overnatningshytter samt en bane til beachvolley ved Arresø.

- Vi vil stille tingene til rådighed 365 dage om året 24 timer i døgnet. En sideeffekt kan måske være, at folk melder sig ind i Ramløse Idrætsforening, siger ormand for Ramløse Hallens bestyrelse, Bjarne Dyrberg til Frederiksborg Amts Avis, hvor der påskelørdag kan læses mere om projektet.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?