16. oktober 2021
Mille Elgard Andersen og Susanne Haxthausen taler 20. september på Gilleleje Bibliotek om deres bog, som handler om seksuelle overgreb. Pressefoto
Mille Elgard Andersen og Susanne Haxthausen taler 20. september på Gilleleje Bibliotek om deres bog, som handler om seksuelle overgreb. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mille og Susanne taler om seksuelle overgreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mille og Susanne taler om seksuelle overgreb
Gribskov - 16. september 2021 kl. 16:07

Mandag 20. september kl. 17-18 kan man på Gilleleje Bibliotek møde Mille Elgard Andersen og Susanne Haxthausen, som vil tale om deres bog, 'Hvorfor sagde vi det ikke før? - det er fandme min krop!', som handler om seksuelle overgreb.

I medierne hører man mest om de allermest grelle familiesager med vold, omsorgssvigt og seksuelle overgreb. Men hvad med de "mindre" seksuelle overgreb, som foregår bag hjemmets fire vægge af en far, en stedfar, en onkel, en morfar, en ven eller en kæreste?

Når vi ikke har fokus på de "mindre" seksuelle overgreb, går mange rundt med skyld og skam i årevis, skriver Gilleleje Bibliotek i en pressemeddelelse.

Mille Elgard Andersen og Susanne Haxthausen har skrevet bogen for netop at bryde tavsheden omkring de "mindre" overgreb.

De fortæller om bogen, samt om deres proces med at bearbejde de overgreb, som de har i bagagen af henholdsvis en stedfar og en ven. Man kan købe bogen på aftenen.

Fri entré, men tilmelding nødvendig på www.gribskovbib.dk. jesl

Rejser du til udlandet i år?