4. marts 2021
22. oktober er der livestream-bogreception fra Kids Børnetøj i Helsinge i forbindelse med den lokalt forankrede bog 'Turen går til Barselsland'. Pressefoto
22. oktober er der livestream-bogreception fra Kids Børnetøj i Helsinge i forbindelse med den lokalt forankrede bog 'Turen går til Barselsland'. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mikroforlag fra Gribskov bag bog om barselslivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mikroforlag fra Gribskov bag bog om barselslivet
Gribskov - 20. oktober 2020 kl. 15:03

Det lokale mikroforlag, Melhede Forlag, har netop udsendt sin første udgivelse, 'Turen går til Barselsland' - en autentisk biografisk skildring af livet på barsel i 2020, skrevet af Rikke Melhede.

arrow Læs også: Jazz med Four Steps på biblioteket

Bogen er trykt på genbrugspapir og forankret lokalt, da såvel forfatter Rikke Melhede, illustrator Kamille Heinze og trykkeri, BUWI Grafisk ApS, alle er fra Gribskov.

I forbindelse med lanceringen har forlaget arrangeret online-bogreception 22. oktober, hvor der streames live fra fra børnetøjsforretningen Kids Børnetøj i Helsinge. Her har flere lokale erhvervsdrivende også sponseret præmier til en lodtrækningskonkurrence.

'Turen til Barselsland' beskriver de kærlige, skammelige og humoristiske oplevelser og tanker, hudløst ærligt af de barslende selv, skriver forlaget i en pressemeddelelse.

Via beretninger og dagbogsnotater tages læseren rundt i alle afkroge af barselslivet: ammekatastrofer, forbudte tanker, zombie følelser, ensomhed, og lortebleer.

Bogen er skrevet til såvel førstegangs- som flergangs mødre og fædre. jesl

arrow Virtuelle temacykelture
22. oktober 2020 kl. 10:59 Opdateret: kl. 10:12
arrow Bliv klædt på til USA's valg
21. oktober 2020 kl. 17:06 Opdateret: kl. 15:22
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?