22. juli 2019
En samarbejsdaftale mellem Gribskov Kommune og Veterancenteret er skrevet under.
En samarbejsdaftale mellem Gribskov Kommune og Veterancenteret er skrevet under.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mere støtte til veteraner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere støtte til veteraner
Gribskov - 14. marts 2019 kl. 13:13
Af Camilla Nissen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gribskov Kommune og Veterancenteret har skrevet under på en samarbejdsaftale, som sikrer mere støtte til kommunens cirka 250 veteraner, oplyser Gribskov Kommune i en pressemeddelelse. Samarbejdsaftalen er en del af projektet »Fælles om veteraner,« hvor Veterancentret har forpligtet sig til at række ud til Danmarks 98 kommuner for at vedligeholde og skabe nye samarbejder.

Samarbejdsaftalen betyder, at Gribskov Kommune kan trække på viden og ekspertise fra Veterancentret, og samtidig kan Veterancenteret trække på erfaringer fra Gribskov Kommunes møde med veteranerne og dermed udbrede vigtig viden til landets andre kommuner.

Formand for Beskæftigelse, Industri og Ungeuddannelse Mikkel Andersen (S) forklarer, at samarbejdet med Veterancenteret blandt andet sikrer veteranen og hendes eller hans pårørende det bedste møde med kommunen.

- Jeg synes, vi skal støtte og anerkende den store indsats, som vores udsendte har ydet for Danmark. Og her kan vi sammen med Veterancenteret blive endnu bedre til at støtte de veteraner, der har ar på krop og sjæl. Veteranerne kan blandt andet ringe til Gribskov Kommunes veterankoordinator og få hjælp, fortæller formanden.

Gribskov Byråd satte på seneste budget penge af til en veterankoordinator, som blandt andet arrangerer en veterancafé og løbe- og gåture, som alle veteraner og deres pårørende er velkomne til at deltage i.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede