22. maj 2019
Cirkus Kanutski er klar med årets forestilling, som spiller i weekenden. Her er det fra sidste år. Foto: Christian Rasmussen
Cirkus Kanutski er klar med årets forestilling, som spiller i weekenden. Her er det fra sidste år. Foto: Christian Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Masser af nyt i Cirkus Kanutski

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af nyt i Cirkus Kanutski
Gribskov - 08. august 2018 kl. 20:31
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danmarks ældste børnecirkus, Cirkus Kanutski, er i fuld gang med at forberede sig frem til fredag, hvor der er premiere på årets forestilling.

Udover flere kendte gengangere vil publikum i år også kunne opleve nye karakterer.

Blandt de ny er stenen Sten - en sten med høje forventninger til livet- samt en meget populær og dygtig kanonkonge fra Rusland.

- Springerne er jo gamle kendinge, men i år har de noget helt nyt, som de kommer i manegen med. De har lovet os, at det er med masser af power og højt humør som altid, fortæller Louise Frommelt, der er pr-koordinator for Cirkus Kanutski og ansat i Gribskov Ungdomsskole, som faciliterer Cirkus Kanutski.

I alt er 175 unge i alderen 12 til 18 år tilmeldt cirkusset i år, hvoraf de 100 skal i manegen. Derudover er der 50 frivillige voksne involveret.

Og 100 artister er da også mange, erkender Louise Frommelt, der har fortæller, at der har været en øget interesse fra unge i de senere år.

- 100 artister er meget, men der har været rigtig mange med i flere år. Der er også et stort fællesskab forbundet med det. Det er en form for lejr, og de overnatter på pladsen fra tirsdag til søndag. De unge får slappet af på en anden måde, og det giver et helt andet sammenhold, at man lærer hinanden at kende på en anden måde, siger hun.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede