11. december 2019
Politiet var massivt til stede under årets Bakkefest. Ingen blev dog sigtet for at overtræde maskeringsforbuddet. Foto Kim Rasmussen
Politiet var massivt til stede under årets Bakkefest. Ingen blev dog sigtet for at overtræde maskeringsforbuddet. Foto Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mange spritsager i Gilleleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange spritsager i Gilleleje
Gribskov - 14. juli 2019 kl. 11:08
Af Jesper Sabroe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Både betjente fra Beredskabet, det der tidligere hed Ordenspolitiet, og Færdselspolitiet var massivt tilstede i Gilleleje-området lørdag, og det udmøntede sig lige som aftenen før til en stribe anholdelser af bilister, der kørte med spiritus eller euforiserende stoffer i blodet.

VI er ikke færdige med at skrive sagerne, men der var mage sager, og der teger sig et billede af, at mange af de standsede er fra lokalområdet. Om det er Bakkefesten der spiller ind, eller om det alene er, fordi betjentene stopper så mange og nettet dermed er mere finmasket end normal, skal jeg ikke kunne sige, siger vagtchef Søren Bjørnestad, Nordsjællands Politi.

En hændelse som næsten med sikkerhed kan kædes sammen med Bakkefesten fandt sted på Bøgebakken lige ved indgangen til festpladsen.

Her stillede en ung man sig op foran en patruljevogn, hvorefter han trak bukser og underbukser ned og moonede betjentene.

- Det gør han, mens en hel masse mennesker ser på. Han er sigtet for overtrædelse af for ordensbekendtgørelsen - men ikke for blufærdighedskrænkelse, siger Søren Bjørnestad. Måske fordi tilskuerne var mere underholdt end krænkede.

Manden uden bukser er 20 år og fra Snekkersten.