17. januar 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mange indbrud i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange indbrud i weekenden
Gribskov - 07. august 2017 kl. 11:21
Af Camilla Fræhr
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der har været syv indbrud henover weekenden alene i Helsinge.

En villa på Poppelvej i Helsinge har mellem lørdag klokken 10.00 og søndag klokken 10.00 fået opbrudt et vindue til et værelse. Både skuffer og skabe er blevet gennemrodet, og det er endnu ikke opgjort, hvad der er blevet stjålet, oplyser Nordsjællands Politi. Mellem fredag klokken 15.00 og søndag klokken 15.00 har en villa på Nordre Parkvej ligeledes haft ubudne gæster. Et vindue er brudt op, og alt er blevet gennemrodet. Det er endnu ikke opgjort, hvad der er stjålet, oplyser Nordsjællands Politi.

Lærkevej har også haft udbudne gæster i weekenden. Mellem fredag klokken 10.00 og søndag klokken 16.40 er et vindue blevet opbrudt. Der er ifølge Nordsjællands Politi ikke opgjort, hvad der er stjålet.

En villa på Ammendrupvej er lørdag omkring klokken 17.00 ligeledes blevet gennemrodet. Det er endnu ikke opgjort, hvad der mangler, oplyser Nordsjællands Politi.

Kirkebådsvej har i weekenden været udsat for to indbrud. Det ene skete mellem torsdag klokken 14.00 og søndag klokken 21.00, hvor et soveværelsesvindue er blevet brudt op med et koben. Det er dog ikke opgjort, hvad der er stjålet endnu. Det andet skete fredag mellem klokken 17.00 og 21.50, hvor tyven(e) har opbrudt et vindue og gennemrodet huset. Der er ikke opgjort endeligt for, hvad der er blevet stjålet.

Også et fritidshus på Rågelejevej har i weekenden fået opbrudt en terrassedør. Det skete mellem lørdag klokken 12.00 og søndag klokken 08.00. Der er blevet stjålet ni designer stole af Mogens Koch, en bærbar computer og en Børge Mogensen tremmesofa.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk