23. januar 2021
Mark Vigild er medstifter af virksomheden »Hairpal«, der formidler kontakt mellem frisører og virksomheder og gør det muligt at blive klippet på kontoret. En af frisørerne er Denice Amalie Mouritzen. Foto: Odin Bonnemaison
gallery icon

Se billedserie

Mark Vigild er medstifter af virksomheden »Hairpal«, der formidler kontakt mellem frisører og virksomheder og gør det muligt at blive klippet på kontoret. En af frisørerne er Denice Amalie Mouritzen. Foto: Odin Bonnemaison
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal iværksætter nomineret til pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal iværksætter nomineret til pris
Gribskov - 19. september 2018 kl. 05:03
Af Elias von Staffeldt

For et år siden fik Mark Vigild og hans ven Christian Falck en idé. Det skulle være nemmere at blive klippet. I dag står de med egen virksomhed, som er nomineret til CBS Startup-prisen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

26-årige Mark Vigild er opvokset i Ramløse, hvor han gik i skole, ligesom han er student fra Gribskov Gymnasium. Sammen med Christian Falck og Allan Koudal stiftede han sidste september virksomheden »Hairpal«, som formidler kontakt mellem frisører og virksomheden- med andre ord gør det muligt at blive klippet på kontoret i stedet for at finde tid til en klipning efter arbejde i en travl hverdag.

- Det er noget, vi selv savnede. For det første er det afstressende at være til frisøren, og for det andet er der det her »jeg skal også lige« efter arbejde. Det kan være svært at finde tiden til, fortæller Mark Vigild.

Det var sådan idéen til »Hairpal« opstod.

Som med en hver anden virksomhed har det taget tid at få det hele op at stå, men nu er det begyndt at køre for »Hairpal«, som allerede har aftaler med både frisører og virksomheder.

- Det første år er gået med at bygge det. Når man laver noget fra bunden, finder man ud af, at man er nødt til at vide alt- selv de mindste ting. Vi havde tænkt, at vi skulle ud og være lidt mere aktive, men vi har faktisk allerede fået flere henvendelser, så det er noget, virksomhederne og folk synes er fedt, siger Mark Vigild.

Sindssygt spændende
Mark Vigild er uddannet cand.merc i finansiering og regnskab fra CBS i København. Han kunne godt have valgt et mere stabilt og økonomisk sikkert job på et kontor, men har altså valgt iværksættervejen- og selvom det er mere usikkert, er det bestemt ikke noget, han fortryder.

- Jeg kunne godt have taget et job på et kontor med en fin løn, men jeg tror ikke, at det ville have været lige så fedt. Det er sindssygt spændende, og jeg har aldrig nogensinde lært så meget. De penge, vi tjener i øjeblikket, bruger vi på at gøre virksomheden større. Jeg er ikke i tvivl om, at vi kan komme til at leve det, når virksomheden er vokset, siger Mark Vigild.

CBS Startup-prisen er en pris, der uddeles af den nye fond CBS Startup til en lovende nystartet virksomhed.

Man kan læse mere om »Hairpal« på www.hairpal.dk.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?