13. august 2020
En gammel Græstedborger vender hjem. Her hyldes en yngre udgave i Gribskovhallen med familie i 2009, da Lars Løkke Rasmussen første gang blev statsminister i Danmark. Foto: Thomas Olsen
En gammel Græstedborger vender hjem. Her hyldes en yngre udgave i Gribskovhallen med familie i 2009, da Lars Løkke Rasmussen første gang blev statsminister i Danmark. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lars Løkke vender tilbage til Græsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Løkke vender tilbage til Græsted
Opdateret 10. maj 2019 kl. 15:42
Gribskov - 10. maj 2019 kl. 15:14
Af Hanne Guldberg Mikkelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I morgen, lørdag den 11. maj, mellem kl. 13 og 14 kommer statsministeren på besøg i Græsted, hans gamle hjemby, hvor familien flyttede til i 1971.

Lars Løkke kommer til Græsted for at hænge plakater op sammen med Venstres lokale folketingskandidat, Anna Libak-

Lars Løkke Rasmussen boede i Græsted med sin familie indtil 2012, ligesom hans afdøde forældre også havde hjemme i Græsted.

Det var i Gribskov Kommune, at Lars Løkke trådte sine første politikersko, først som stifter af lokalafling af Venstres Ungdom,mens han gik på Gribskov Gymnasium, dengang Helsinge Gymnasium, hvorfra han blev student i 1983. Som 21-årig blev han medlem af byrådet i det daværende Græsted-Gilleleje Kommune, senere Amtsborgmester i Frederiksborg Amt (1998-2001). Lars Løkke blev efter flere forsøg første gang valgt til Folketinget i 1994. Også hans hustru Solrun var aktiv i politik som medlem af byrådet i Gribskov Kommune.

Lille Lars fra Græsted var statsministerens tilnavn - og statsministeren fik en pizza opkaldt efter sig på den lokale pizzaria i Græsted.

Lars Løkke kommer til Græsted for at hænge plakater op sammen med Venstres nye lokale folketingskandidat, Anna Libak.

Ud over deltagelse i plakatophængning kommer Lars Løkke også for at tale med lokale Venstremedlemmer samt VU.

Gribskov Kommune er en del af Hillerød Kredsen, hvor den nye folketingskandidat Anna Libak opstiller. Hun er uddannet cand.mag i russisk og samfundsfag fra Aarhus Universitet samt sprogofficer i Forsvaret. Hun er blandt andet kendt for sin tid som udlandsredaktør for Berlingske, er en flittig samfundsdebattør og herudover en aktiv foredragsholder.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?