17. juli 2018
Jan Friis-Mikkelsen og hans stab på Tinggården arbejde på højtryk for at følge med efterspørgslen på lækkerier. Fotos: Hanne Guldberg Mikkelsen
gallery icon

Se billedserie

Jan Friis-Mikkelsen og hans stab på Tinggården arbejde på højtryk for at følge med efterspørgslen på lækkerier. Fotos: Hanne Guldberg Mikkelsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lang kø til smagsprøver på smugkro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lang kø til smagsprøver på smugkro
Opdateret 12. juli 2018 kl. 13:30
Gribskov - 12. juli 2018 kl. 13:02
Af Hanne Guldberg Mikkelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så blev smugkroen på Sandet indviet.

arrow Læs også: Tidligere dommer i bagedyst laver smugkro

Det skete med høj sol og smagsprøver - så tidligere bagedystdommer Jan Friis Mikkelsen, hans hustrú, Charlotte Vendorf og deres stab af kokke og hjælpere sled i varmen for at fylde borde og karafler op.

- Men hvis det er det, vi venter på, gør det ikke så meget, lød det fra en i køen, da en kok snoede sig forbi med endnu et fad lækkerier.

Den nye smugkro/cafe/landhandel er sidste knopskydning på Gourmetrestauranten Tinggården i Asserbo, som parret Vendorf/Friis-Mikkelsen har drevet i mere end 30 år.

Efter receptionen i dag torsdag er der åbent til frokost, når restaurantens ikke er det, for et måltid mad i den store have eller i cafeen, en sild, en kage eller hjemmelavet is.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk