21. maj 2019
Efter 31 år som leder af det, der nu hedder Kulturskolen, går 66-årige Erling Bevensee på pension i slutningen af juni. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Efter 31 år som leder af det, der nu hedder Kulturskolen, går 66-årige Erling Bevensee på pension i slutningen af juni. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturskoleleder vil have mere tid til musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturskoleleder vil have mere tid til musik
Gribskov - 14. juni 2018 kl. 04:27
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Erling Bevensee går ud af sit kontor for sidste gang den 27. juni, sker det med lige dele glæde og vemod. Efter 31 år som leder for først Musikskolen i den gamle Græsted-Gilleleje Kommune og siden for Kulturskolen i Gribskov Kommune går den 66-årige institution i kommunen på pension.

- Nu har jeg alderen til det. Jeg har stadig en masse energi, som jeg gerne vil bruge på noget andet. Jeg vil gerne pleje min egen musikgerning, komponere mere musik, læse de bøger jeg ikke har haft tid til og støtte op om min familie, hvor der er kommet børnebørn, fortæller Erling Bevensee om sin beslutning, og hvad der så skal i fremtiden.

Det hele startede, da Erling Bevensee blev konstitueret som leder af Musikskolen i 1987, og siden er der løbet meget vand igennem den kulturelle å.

- Jeg føler mig enormt priviligeret. Stillingen har været udfordrende. Det har været hårdt og spændende det her med at udvikle det kulturelle og styrke samarbejdet, siger Erling Bevensee.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 14. juni.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede