29. september 2021
Opvaskemaskinerne var beskidte, og lageret var ikke sikret mod skadedyr på Cocks & Cows i Tisvildeleje. Foto: Anna Hjortsø
Opvaskemaskinerne var beskidte, og lageret var ikke sikret mod skadedyr på Cocks & Cows i Tisvildeleje. Foto: Anna Hjortsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kontrol på burgersted: Varm dressing og snavset køkken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kontrol på burgersted: Varm dressing og snavset køkken
Gribskov - 30. juli 2021 kl. 10:40
Af Claus Johansen

Det endte med en mellemfornøjet smiley, da Fødevarestyrelsen for nylig var på besøg på burgerstedet Cocks & Cows på Hovedgaden i Tisvildeleje.

Dressinger og mayonnaise stod ikke på køl, opvaskemaskinerne havde snavsede belægninger og et lager var ikke sikret mod skadedyr.

Kontrollørerne skriver i deres rapport:

- Virksomheden havde glemt at tænde for en køledisk med mayonnaise og dressinger. Virksomheden kasserer det hele, tænder kølediske og laver nye forsyninger.

Og senere lyder det:
- Det indskærpes, at lokaler, hvor der findes fødevarer, skal holdes rene. Følgende er konstateret: Virksomhedens opvaskemaskiner fremstår begge med brune/sorte og lyserøde belægninger og fødevarerester på kanter, hjørner og spulearme.

Hertil havde virksomheden følgende bemærkninger: - Det kan vi godt se. Vi skal nok gøre rent.

Endelig bemærkede kontrollen, at der manglede sikring mod skadedyr:

- Det indskærpes, at der skal træffes passende foranstaltninger mod skadegørere. Følgende er konstateret: Virksomheden har et lager med øl, sodavand, vand og vin, som ikke er skadedyrssikret. Der er direkte adgang fra udenomsarealer, og der er store mellemrum mellem brædderne.

Hertil havde virksomheden følgende kommentar:

- Det ved vi ikke noget om, men det finder vi en løsning på.

De to indskærpelser medfører, at burgerstedet får to gebyrbelagte opfølgende kontroller.

De øvrige kontrolområder, blandt andet adskillelse og håndtering af fødevarer, faciliteter til håndvask og egenkontrol, er kontrolleret uden anmærkninger, fremgår det af rapporten.

- Det er selvfølgelig dybt beklageligt, og vi er meget kede af det. Vi har i denne sæson haft problemer med vores managere i Tisvilde, og det har vi taget konsekvensen af på bagkant af dette. Hele ledelsen er blevet udskiftet og der er rettet op på kritikpunkterne. Vi har haft problemer, som vi er meget kede af, så vi undskylder og ser frem mod en bedre ledelse, siger Helena Small, der er direktør for Cocks & Cows.

Stemmer du til kommunalvalget i år?