17. august 2019
The Minds of 99 er hovednavnet til Gilleleje Open Air, der skal støtte Gillelejehallen. Foto: Daniel Hjorth
gallery icon

Se billedserie

The Minds of 99 er hovednavnet til Gilleleje Open Air, der skal støtte Gillelejehallen. Foto: Daniel Hjorth
Foto: HJORTH DANIEL/FREELANCE
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncert skal løfte Gilleleje Hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncert skal løfte Gilleleje Hallen
Gribskov - 11. marts 2019 kl. 04:00
Af Camilla Nissen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med en billet til Gilleleje Open Air 2019, kan man både sikre sig en musikalsk oplevelse og samtidig støtte en opgradering af Gilleleje Hallen. Støttekoncerten finder sted lørdag den 25. maj og tæller navne som Minds of 99, Rasmus Walter og L.I.G.A. Formålet er at få skabt et overskud, så idrætsfaciliteterne i hallen, der blev bygget i starten af 70'erne, kan få det løft, de trænger til, lyder det fra formand i Bakkeselskabet, Kurt Larsen. Bakkeselskabet arrangerer festen sammen med Gilleleje Hallen.

- Hallen blev bygget af Bakkeselskabet med et overskud fra et salg af to huse, som blev bygget med frivillig arbejdskraft. Derfor er hallen et hjertebarn for Bakkeselskabet, som også har medlemmer af bestyrelsen i Fonden Gilleleje Hallen. Det er en gammel hal, og der har været en del udfordringer de seneste år - og økonomien har ikke været rigtig god. Derfor kom idéen om at lave en koncert, hvor overskuddet går til hallen og til forbedringer for sporten, siger Kurt Larsen.

Udover at gøre forholdene for sportsudøverne bedre, er håbet også at skaffe midler til at gøre hallen til et hyggeligt sted at være.

- Vi vil gerne optimere forholdene for klublivet, så man får lyst til at komme forbi og hilse på dem, der skal træne. Det kan måske også tiltrække flere udøvere og få mere gang i klublivet. Ikke at det går dårligt, men det kan altid blive bedre, siger Kurt Larsen.

Slidte måltavler og café
Halinspektør Henrik Wiinberg Christensen, der også er næstformand i Bakkeselskabet, peger på, at mange ting i hallen trænger til at blive skiftet ud eller opgraderet. Blandt andet har måltavlerne svigtet et par gange. Og sådan en tavle koster 50.000 kroner, man ikke lige kan hive ud af driften.

- Vi har en masse ting, som efterhånden er for gammelt. Hele kiosk og caféområdet er også gammelt og kedeligt. Så alt fra caféområdet til måltavler og tilskuerbænke, da vi kun har nogle stole i dag, kunne vi godt tænke os at gøre noget ved. Men det er svært at sige, hvor stort overskuddet bliver, siger han og peger på, at man er lidt sent ude med at offentliggøre koncerten.

- Det har ikke været så nemt at finde navne til koncerten, siger han.

Det er i øvrigt planen at inkludere foreningerne i hallen og spørge dem, hvad de kunne tænke sig, at pengene skulle bruges til.

- Samtidig vil vi spørge foreningerne, om de kan stille med frivillige hjælpere til koncerten. Og så kan de være med til at vælge, hvad vi skal bruge pengene på, siger Henrik Wiinberg Christensen.

Dørene til Gilleleje Open Air 2019 åbnes klokken 14 og udover koncerter og underholdning, vil der være et børneområde med hoppeborge og andet. Der vil også være mad og drikke at købe til arrangementet. Billetter kan købes via www.ticketmaster.dk. Man kan også finde et link via www.bakkefest.dk.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede