26. oktober 2021
Med frivilligcenter Græsteds hjælp har Mette fået gang i et kulturnetværk for kvinder, som allerede har planlagt fire arrangementer. Pressefoto
Med frivilligcenter Græsteds hjælp har Mette fået gang i et kulturnetværk for kvinder, som allerede har planlagt fire arrangementer. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom på ture med det nye kvindenetværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom på ture med det nye kvindenetværk
Gribskov - 18. september 2021 kl. 16:21

Med base på Frivilligcenter Græsted har Gribskov nu fået et et nyt netværk for kvinder, hvor man deler kulturoplevelser og mødes. Kvindenetværket har allerede har planlagt fire arrangementer, som er gratis takket være støtte fra Slots- og Kulturstyrelsen.

19. september er der rundvisning på Sagnlandet Lejre, 3. oktober er Ordrupgaard på programmet og 14. november Statens Museum for Kunst. Endelig går turen til Det Kongelige Teater og 'Nøddeknækkeren' 12. december.

Udover arrangementerne mødes netværket hver torsdag i Frivilligcenter Græsted kl. 13-15, hvor man taler om stort og småt og planlægger kommende nye arrangementer.

Det er et uforpligtende fællesskab, hvor man kan deltage alt efter ønske og behov.

Idémager bag netværket er Mette, som er 61 år og førtidspensionist på grund af leddegigt. Hun var i otte år styret af smerter, og mistede sit netværk. Hun er nu ude på den anden side, og ønskede at starte et netværk for kvinder.

Man kan tilmelde sig ved at ringe til Frivilligcenter Græsted eller kigge forbi. jesl

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?