30. september 2020
Karen Lindberg - med noget af det omsyede tøj, som nu sælges til støtte for krisecenteret i Frederiksværk.
Karen Lindberg - med noget af det omsyede tøj, som nu sælges til støtte for krisecenteret i Frederiksværk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køb omsyet tøj og hjælp kvinder og børn i krise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køb omsyet tøj og hjælp kvinder og børn i krise
Gribskov - 07. december 2019 kl. 17:49
Af Karl Erik Frederiksen

To dage i december sælger Soroptimisterne unikke tøjkreationer til støtte for kvinder og børn på Frederiksværk Krisecenter. Salget foregår hjemme hos formanden Karen Lindberg, Bymose Park 51 i Helsinge, henholdsvis mandag 9. december 19:00-21:00 og onsdag 11. december 14:00-16:00.

Tøjet, der sælges, er noget af det tøj, som er blevet doneret til krisecenteret. Det er efterfølgende sorteret af nogle af Soroptimisternes medlemmer, som blandt andet i en af de mange sække fandt masser af tøj i størrelse XXXL, som kun passer ganske få kvinder. Dette tøj har medlemmerne nu syet om til mindre størrelser under ledelse af Karen Lindberg, som også er kendt som akvarelmaler. Samtidig med, at tøjet er gjort mindre, er det også blevet mere smart. Jakker er piftet op med pelskanter, flotte knapper pryder nu på cardigans og trøjer, og nederdele er blevet syet om, så de lever op til tidens trend, meddeler Soroptimisterne.

Samarbejdet mellem Soroptimisternes Helsinge-klub og Frederiksværk Krisecenter har stået på over et stykke tid. Siden maj har klubben rejst penge til indretningen af et aktivitetsrum og et samtalerum til de børn, der følges med deres mødre til Frederiksværk Krisecenter, og som ofte lider under store traumer. I Danmark findes der 1500 soroptimister fordelt på 59 klubber - hvor af den ene har hjemsted i Helsinge.

Obligatorisk tilmelding til salgsarrangementerne i Helsinge skal ske på telefon 2515 9003.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?