20. januar 2021
Juletræet tændes i Græsted - og det kan opleves online.
Juletræet tændes i Græsted - og det kan opleves online.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Juletræstænding aflyst: Nu bliver den vist online

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Juletræstænding aflyst: Nu bliver den vist online
Gribskov - 26. november 2020 kl. 07:10
Af Camilla Nissen

I Græsted vil man ikke lade de begrænsende restriktioner sætte en stoppe for den gode julestemning, som plejer at fylde byen i denne tid. Det er meldingen fra Græsted Handels- og Erhvervsforening, som sammen med BLIK Græsted Bibliotek har valgt at flytte juletræstændingen på Facebook i år, så alle byens borgere og andre interesserede -med sikker afstand hver for sig sammen - kan følge med på en optaget version, når julemanden og julemor tænder juletræet på byens torv.

arrow Læs også: Forfattere har besøgt skole: Det fik læselysten til at stige hos elever

Det vil blive vist i Facebook-gruppen 'Jul i Græsted', og udover juletræstænding vil der også være slikposer til børnene (op til 12 år), som udleveres på BLIK Græsted Bibliotek i bytte for en tegning af "Græsted-nissen."

Tegningerne vil blive delt på Facebook, så alle kan nyde børnenes værker. De kreative fra 13-17 år vil med deres tegning deltage i en lodtrækning om et gavekort på 500 kroner til en valgfri butik eller virksomhed, som er medlem af Græsted Handels- og Erhvervsforening. Ingen skal snydes, så er man over 18 år og gerne vil vise sit bud på "Græsted-nissen," så er der mulighed for at vinde et gavekort på 1.000 kroner – ligeledes til en valgfri butik eller virksomhed, som er medlem af Græsted Handels- og Erhvervsforening.

Hver adventssøndag vil der blive lagt en ny aktivitet ud i gruppen med forslag til, hvordan alle kan julehygge sammen hver for sig. Der vil være en søndag med fællesbagning, hvor man kan dele opskrifter og vise resultatet på Facebook, en søndag med genbrugsjuleklip og en, hvor der opmuntres til at julepynte forhaven og dele billederne i gruppen.

Alle byens borgere er velkommen til at dele egne opslag og jule-ideer, der kan være med til at sprede julehyggen både i byen og hjemme.

I år har Græsted også fået sin egen juleplakat, som er udarbejdet af designeren Judith Jønsby. Al overskuddet fra salget af plakaten går ubeskåret til Græsted Kirkes lokale julehjælp. Læs mere om aktiviteterne, og følg med på www.facebook.dk/groups/juligraested.

arrow Er det dig? Nu bliver der søgt gå-værter
26. november 2020 kl. 13:00 Opdateret: kl. 10:46
arrow Jazztoner i Kulturhavn Gilleleje
25. november 2020 kl. 20:20 Opdateret: kl. 11:21
arrow Se læsernes pletskud: Her er ugens foto
25. november 2020 kl. 17:30 Opdateret: kl. 14:57
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?