21. september 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jonna Præst går til Nytgribskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jonna Præst går til Nytgribskov
Gribskov - 23. juni 2020 kl. 11:08

Mangeårigt medlem af Dansk Folkeparti og byrådet, samt tidligere viceborgmester, Jonna Præst er nu blevet en del af Nytgribskovs byrådsgruppe, oplyses det i en pressemeddelelse fra borgmester Anders Gerner Frost.

Dermed består borgmesterpartiets byrådsgruppe nu af otte byrådsmedlemmer. Beslutningen har Jonna truffet efter længere tids udfordringer med DF's bestyrelse, og dens manglende kompetencer på en lang række områder, lyder det.

- Min beslutning blev taget, da der i søndags blev afholdt generalforsamling i DF. Regnskabet var uoverskueligt og ikke i overensstemmelse med god regnskabsskik, og jeg blev bare nedgjort af formanden og flere medlemmer. Det var dråben, siger Jonna Præst.

- Jeg ønsker fortsat at arbejde for min kommune, som jeg holder af, og så vil jeg gerne bakke op om den politik Borgmesteren og Nytgribskov arbejder for. Jeg ønsker ligeledes det brede samarbejde i byrådet, og vil gerne være en del af konstitueringen. Jeg har altid taget ansvar for kommunen, og har været med i samtlige budgetforliger i min tid i byrådet, siger hun.

Borgmester Anders Gerner Frost siger om Jonnas nye medlemskab:

- Jeg har kendt Jonna Præst i mange år, og har igennem alle årene arbejdet godt sammen med Jonna. Jeg kender Jonna som en engageret lokalpolitiker, der arbejder hårdt for sin kommune. Hun har altid haft et særligt blik for de svage borgere, og hvordan vi som kommune passer på dem, der kommer i klemme i systemet. Det har jeg stor respekt for.

Synes du, at kommunen er der for dig?