14. december 2018
Nordsjællands Politi har sikret spor fra gerningsmanden tile t indbrud i en villa på Rostgårdsvej i Gilleleje mellem fredag eftermiddag og lørdag morgen. Foto: Thomas Olsen
Nordsjællands Politi har sikret spor fra gerningsmanden tile t indbrud i en villa på Rostgårdsvej i Gilleleje mellem fredag eftermiddag og lørdag morgen. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indbrudstyven løb med champagnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrudstyven løb med champagnen
Gribskov - 12. november 2017 kl. 12:39
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I løbet af weekenden har Nordsjællands Politi fået anmeldelser om indbrud og tyverier i mindst fem villaer og fritidshuse, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Ubuden gæst i Værløse

Alene i Tisvildeleje er der blevet begået tre indbrud. På Rugvænget har en tyv stjålet vin og champagne i et fritidshus, og det er sket helt tilbage fra den 26. september og til i lørdags, fortæller vagtchef David Borchersen, Nordsjællands Politi.

Der har også været indbrud i et hus på Viktor Bendixvej, hvor der blev stjålet to Arne Jacobsen-lamper. Her har det ikke været muligt for politiet at konstatere, hvordan gerningsmanden er kommet ind via et vindue i soveværelset.

Desuden har der været en ubuden gæst på Hovedgaden lørdag mellem klokke 14.30 og 20.40, og gerningsmanden er kommet ind via en terrassedør, som kan have været ulåst. Her er der pt. ikke overblik over, hvad der mangler, oplyser vagtchefen hos politiet.

Heller ikke på Birkevang i Gilleleje er der overblik endnu over, hvad der kan være stjålet, efter at en ukendt person aflistede et vindue med et ukendt redskab mellem fredag klokken 16 og lørdag samme tid.

Det er lykkedes politiet at sikre spor efter et indbrud i en villa på Rostgårdsvej i Gilleleje mellem fredag klokken 15 og lørdag klokken 8.45. Gerningsmanden kom ind ved at bryde en dør op med et ukendt redskab, og vedkommende har været i hele huset, men ejerne har endnu ikke kunnet konstatere, hvad der mangler, forklarer David Borchersen fra politiet.

arrow Indbrudstyve slår til mod villaer
12. november 2017 kl. 12:04 Opdateret: kl. 12:04
arrow Indbrudstyv rodede alt igennem
12. november 2017 kl. 11:38 Opdateret: kl. 11:38
arrow Indbrudstyv fik hænderne fulde
12. november 2017 kl. 11:31 Opdateret: kl. 11:31

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk