20. oktober 2021
Skuespiller Susanne Breuning kommer og synger på Hotel Gilleleje Strand. Pressefoto
Skuespiller Susanne Breuning kommer og synger på Hotel Gilleleje Strand. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hotel er klar med Dinner Dance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotel er klar med Dinner Dance
Gribskov - 21. september 2021 kl. 10:08

Hotel Gilleleje Strand springer i danseskoene og har gang i gryderne. Hotellet afholder i løbet af efteråret en række 'Dinner Dance arrangementer' fordelt på tre torsdag nemlig 23. september, 21. oktober og 18. november

Til det første arrangement 23. september klokken 18.30 kan deltagerne opleve skuespilleren Susanne Breuning synge danske revyviser samt en en række evergreens. Susanne Breuning har i mere end 50 år udfoldet sig i musicals og utallige revyer blandt andet Gilleleje Revyen.

Denne aften står kvartetten "Wheels" for musikken. Medlemmerne af bandet er alle erfarne og rutinerede på den danske musikscene, og har blandt andet spillet i Tivolis Big Band og i Nykøbing Falster Revyen. Det meget dansevenlige repertoire er hentet fra Mills Brothers, Otto Brandenburg, Four Jacks, Abba, Frank Sinatra og mange flere.

Aftenen starter med en to-retters menu inklusiv kaffe, og herefter spilles der altså op til dans. Som sidegevinst har hotelejer Gitte Artby lovet at give et par sangnumre, man kan nynne med på sammen med bandet. På hendes CV står der nemlig også sangerinde med et repertoire af kendte ørehængere.

Bordbestilling sker på www.gillelejestrand.dk eller på telefon 48300512. Jk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?