21. januar 2021
Her ses alle de kunstnere, som i weekenden udstiller på Galleri Juul i Annisse.  Til venstre ses David Sakurai og Kristina Korsholm.
Her ses alle de kunstnere, som i weekenden udstiller på Galleri Juul i Annisse. Til venstre ses David Sakurai og Kristina Korsholm.
Foto: Camilla Nissen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hollywood-skuespillere i Annisse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hollywood-skuespillere i Annisse
Gribskov - 27. november 2020 kl. 04:00
Af Camilla Nissen

Skuespillerne David Sakurai og Kristina Korsholm viser i weekenden deres film »Lionesse« i Galleri Juul i Annisse som en del af en udstilling med titlen »Dragebarn,« hvor også værker af kunstnerne Birthe Bo Sakurai, Kasper Juul og Morten Melhede kan opleves. David Sakurai er vokset op i Frederiksværk, og spiller med i TV2 serien ALFA, som er optaget i Helsinge, mens Kristina Korsholm er kendt fra DR1 serien The Team og er Italian Vogue-model. Hun er født i Helsingør. Parret bor normalt i Hollywood, men udstiller altså i Annisse sammen med Davids mor, billedkunstner Birthe Bo Sakurai.

Planen var oprindeligt en samlet familie udstilling i Paris her til efteråret, men i stedet vælger trekløveret at vise i udkantsdanmark sammen med billedkunstneren Kasper Juul i Galleri Juul.

- Vi glæder os til at dele vores film Lionesse i samspil med de eventyrlige værker af Birthe Bo Sakurai og værker inspireret af havet, lyset og naturens kræfter af Kasper Juul, lyder det fra parret i en pressemeddelelse.

Kristina har skrevet og spiller med i filmen Lionesse, mens David Sakurai har instruktør-debut i filmen.

Udstillingen vil byde på billedkunst, skulpturvævede værker samt premiere på filmessayet Lionesse efterfulgt af en kort »Q & A« med instruktør, manuskriptforfatter og skuespiller.Udstillingen kan opleves lørdag den 28. november klokken 13-19 og søndag den 29. november klokken 13-19.

Galleri Juul ligger på Pilegårdsvej 21, Annisse.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?