11. december 2019
Græsset bliver ikke slået på de kommunale arealer. Sådan ser der ud på en plæne ud til Helsinges gågade. Foto: Karl Erik Frederiksen.
gallery icon

Se billedserie

Græsset bliver ikke slået på de kommunale arealer. Sådan ser der ud på en plæne ud til Helsinges gågade. Foto: Karl Erik Frederiksen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Højt græs giver dagbøder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Højt græs giver dagbøder
Gribskov - 26. juni 2019 kl. 03:58
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er den igen gal med et firma, som ved en licitation har vundet en stor del af de opgaver, som tidligere blev udført af Gribskov Kommunes egne medarbejdere, skriver Frederiksborg Amts Avis onsdag.

Denne gang er det pasningen af de grønne arealer. De ser så uplejede ud, at byrådets udvalg Udvikling, By og Land varsler sanktioner mod entreprenørfirmaet, som skal udføre arbejdet.

- Firmaet har fået flere beskeder fra vores forvaltning, om at kvaliteten af dets arbejde skal være bedre. Græsset er ikke holdt nede, og der vokser ukrudt op i hækkene, som ikke bliver klippet - for blot at nævne noget af det. Det ser frygteligt ud, og det er over hele kommunen. Det syn kan vi ikke byde hverken borgere eller turister, siger udvalgets næstformand Bent Hansen (V).

Det er ikke første gang, at kommunen har problemer med pasning af veje og parker efter udliciteringen i 2014. I 2015 gik en entreprenør konkurs. Ved den efterfølgende udlicitering blev opgaven fordelt på 26 entrepriser, så små lokale firmaer havde chance for at få nogle af opgaverne, men det landsdækkende Forstas A/S bød lavest på de fleste opgaver. Det er dette firma, der nu varsles dagbøder imod. Det er ikke lykkedes for Frederiksborg Amts Avis/sn.dk at få en kommentar fra firmaet.