16. januar 2018
Der er masser af plads til leg for både store og små i lokalerne, der ligger ved Naturbørnehuset Annisse. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Der er masser af plads til leg for både store og små i lokalerne, der ligger ved Naturbørnehuset Annisse. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjemmepassere mødes i Annisse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjemmepassere mødes i Annisse
Gribskov - 17. marts 2017 kl. 14:00
Af Camilla Nissen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når man træder ind i Gribskov Legestue i Annisse, tænker man i første omgang, at det minder om en almindelig børnehave. Men der er en forskel - der er nemlig næsten lige så mange voksne til stede, som der er børn. I legestuen mødes forældre, der har valgt at passe deres børn hjemme, ligesom private dagplejere også kommer i huset.

- Vi har mærket tendensen med, at flere passer deres børn hjemme. Nu er vi 80 medlemmer og kan bruge hele stueetagen her i Annisse, mens førstesalen bruges af Naturbørnehuset Annisse, fortæller Kristina Hobbs om stedet, hvor legestuen har holdt til siden efteråret. Hun har været med, siden legestuen startede op for fire et halvt år siden.

- Vi er så lykkelige her. Vi har både hopperum, køkken, og en have, som vi skal finde ud af, hvad vi vil bruge til, siger hun, mens hun viser rundt.

Både Kristina Hobbs og flere af de forældre, der er til stede, fremhæver, at legestuen skiller sig ud fra andre, da den også er for store børn op til seks år, og har åbent fem dage om ugen.

- Der findes andre legestuer, men ikke med så store børn, og der findes få, der har åbent så mange dage om ugen, siger hun og peger på, at forældre og dagplejere derfor kommer til legestuen fra det meste af Nordsjælland, herunder Lyngby, Frederiksværk, Frederikssund.

- Der er en stor gruppe forældre, som har valgt at passe deres børn hjemme, også op til de er seks år. Så planlægger vi det sådan, at de store børn kommer på samme dage, og arrangerer ture ud af huset for dem, siger Kristina Hobbs.

Legestuen holder åbent mandag-fredag fra 9.30, til den sidste går hjem.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk