20. november 2018
Svend-Erik Engh underholdt bl.a. med en fortælling om Prinsessen på Ærten, så lidt kongeligt var der over det.              Fotos: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Svend-Erik Engh underholdt bl.a. med en fortælling om Prinsessen på Ærten, så lidt kongeligt var der over det. Fotos: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Historier langt ude i skoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Historier langt ude i skoven
Gribskov - 28. maj 2017 kl. 17:06
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Weekendens fortællearrangement på skønt beliggende Fændrikhus ved Esrum Sø, som man finder på en god halvandet kilometers vandring gennem skoven, var Woodstories. Og det internationale i titlen gav også mening for i det mindste én af fortællerne, Svend-Erik Engh. Han flytter nemlig om få dage til Edinburgh i Skotland og vil til at begå sig som storyteller på engelsk.

- Jeg har været igang med at optræne mig til det. Sprog og krop skal spille sammen, når man fortæller, og det er begyndt at komme på engelsk, fortæller Svend-Erik Engh.

Svend-Erik Engh har nu været professionel historiefortæller i mere end 30 år, bl.a. med Historier under Bøgen i Kongens Have fra 2000 til 2008.

Det er sammenslutningen Nordkystfortællerne der stod bag weekendens Woodstory på Fændrikhus. Omkring 100 gæster var forbi i løbet af lørdagen, mens lidt over det halve var samlet søndag.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk