18. oktober 2021
Den nye legeplads, hvor børn også kan lære om at begå sig i trafikken, ligger ved gavlen af Tøjeksperten mellem Nytorv og Netto. Foto: Anna Hjortsø
gallery icon

Se billedserie

Den nye legeplads, hvor børn også kan lære om at begå sig i trafikken, ligger ved gavlen af Tøjeksperten mellem Nytorv og Netto. Foto: Anna Hjortsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helsinge har fået en trafiklegeplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsinge har fået en trafiklegeplads
Gribskov - 28. maj 2021 kl. 13:10
Af Anna Hjortsø

Der blev kørt både i brandbil, politibil, personbil og Hjem-is-bil med entusiasme fredag morgen. Der åbnede Helsinges nye trafiklegeplads nemlig mellem Nytorv og Netto ved gavlen op ad Tøjeksperten - og de fremmødte børn kastede sig med iver over de trafikale legeglæder.

arrow Læs også: Nu får Helsinge ny trafiklegeplads

- Det er dejligt for byen - også som handels- og børneby. Nu er der endnu en ting, man kan opleve i Helsinge, lød det fra Pernille Søndergaard, udvalgsformand for By, udvikling og land, under indvielsen.

Midt på gågaden er der nu også en tromle, hvor omkring 10 børn med orange refleksveste væltede rundt med hjælp fra en voksen.

- Trafiklegepladsen skaber liv i gågaden, og det vil vi gerne. Det er godt for børnefamilierne, og det understøtter Helsinge som handelsby, sagde Pernille Søndergaard, der fortalte, at der har været mange parter om at få stablet trafiklegepladsen på benene. Derfor har det også taget et par år fra ønske til indvielse.

Blandt andre har kommunen, Danmarks Bedste Børneby, Lions Club og Gadekærsforeningen været med til at få trafiklegepladsen til at blive en realitet.

arrow Ny legeplads lader vente på sig: Nu tager ildsjæle sagen i egen hånd
17. september 2020 kl. 11:20 Opdateret: kl. 11:57
Rejser du til udlandet i år?