18. oktober 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helsinge - årets bedste børnehåndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsinge - årets bedste børnehåndbold
Gribskov - 13. maj 2019 kl. 09:13
Af Hanne Guldberg Mikkelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Team Helsinge Håndbold er kåret til årets bedste børnehåndboldforening på Sjælland.

På et årsmøde i Håndbold Region Øst vandt THH prisen som årets børnehåndboldforening i HRØ - dvs. Sjællland, Lolland-Falster og Bornholm

THH´s formand, Kristian Kristiansen, blev kaldt på scenen og kunne herfra modtage hyldesten fra håndboldkollegaerne, som vinder af HRØs bedste børnehåndboldforening i 2018/19.

I begrundelsen for denne hæder lagde HRØ blandt andet vægt på at,

"Team Helsinge Håndbold har i flere år arbejdet målrettet mod at skabe et attraktivt miljø, hvor børn i alle aldre trygt kan komme og spille håndbold.

Team Helsinge Håndbold har gennem flere år prioriteret at opbygge en fast stab af dygtige voksne trænere hele vejen fra U4. I den netop afsluttede sæson har Team Helsinge Håndbold valgt at strukturere den sportslige ledelse således at klubben har en sportschef for U4 til U10, som er tidligere eliteseniorspiller og som er i gang med sin håndboldtræneruddannelse i DHF, hvor han er klar til det afsluttende diplommodul.

- Team Helsinge Håndbold har en kæmpestor tilslutning til vores yngste hold og klubben deltager fast i HRØs turneringer og stævner. Samlet set har Team Helsinge Håndbold i år opnået fremgang i medlemstallet og er for første gang nået over 500 medlemmer.

Klubben lever af at inddrage forældrene og frivillige i både i daglige omkring træning og kampe, men i høj grad som hjælpere til klubbens håndboldskole samt til klubbens eget stævne THH Jule Cup«.

Sportschef Kasper Klitgaard siger som reaktion på titlen:

- Som sportschef for Trille/Trolde-U13, træner og forælder er jeg mega stolt over, at Team Helsinge Håndbold har fået prisen, Årets Børneforening på øst siden. Der er rigtig mange hænder, der løfter denne opgave og nogle fantastiske opbakkende/positive forældre... Vi har over 170 børn i denne gruppe. Vi har både plads til bredde og "elite". Vores mål er at udvikle så mange børn, som muligt. Det er både som håndboldspiller og menneske. Man kan sagtens have det sjovt i strukturerede rammer. Engagerede trænere er altafgørende.

mikk

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede