15. december 2017
Nordsjællands Politi ankom med to patruljevogne til Helsinge søndag eftermiddag efter en anmeldelse om et gruppeslagsmål tæt ved stationen. Foto: Sabine Lai Ovesen
gallery icon

Se billedserie

Nordsjællands Politi ankom med to patruljevogne til Helsinge søndag eftermiddag efter en anmeldelse om et gruppeslagsmål tæt ved stationen. Foto: Sabine Lai Ovesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gruppeslagsmål i Helsinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gruppeslagsmål i Helsinge
Gribskov - 13. august 2017 kl. 17:54
Af Sabine Lai Ovesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere mænd var søndag eftermiddag ved 15.40-tiden oppe at toppes omkring Helsinge station.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

En grøn personbil stod i vejkanten med en smadret forrude, og bilens døre stod åbne, som om den var blevet forladt i hastværk. Midt i krydset stod op til ti unge mænd og råbte af hinanden, inden de løb rundt om et par huse tæt ved. Herefter jagtede de hinanden ned til skinnerne, hvorefter de drejede ind af grusstien.

To patruljevogne ankom til stedet, og de fire politimænd snakkede ifølge vagtchefen i Nordsjællands Politi, Palle Jørgensen, med flere personer i området.

- Vi får en anmeldelse fra en civil, der har set det, om en person, der er i slagsmål med en større gruppe personer. Der er også en mørkegrøn personbil med knust forrude. De er forsvundet, da vi kommer derop, udtaler han til Frederiksborg Amts Avis.

Men politiet er ikke kommet årsagen til slagsmålet nærmere.

- Vi har truffet nogle mennesker deroppe, men vi ved ikke, hvad det drejer sig om. Ingen har villet fortælle os noget, siger Palle Jørgensen.

På spørgsmålet om, om slagsmålet kan have noget at gøre med de tidligere bandehændelser i Helsinge at gøre, er svaret tydeligt.

- Der er ikke noget, der tyder på, at det er banderelateret. Fordi folk kommer op og slås, så betyder det ikke, at det er banderelateret, fastslår han. Derfor vil politiet heller ikke foretage sig yderligere.

- Folk kommer op og slås, det sker i hele politikredsen. Det gør vi ikke mere ved, siger han.

Der har været flere episoder i Helsinge med slåskampe og bandegrupperinger i løbet af foråret, hvilket blandt andet førte til, at der blev indført en visitationszone i Helsinge i april. I juni måned har der været retssager omhandlende flere voldsepisoder, hvor nogle af de implicerede er blevet dømt for voldelige overfald.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk