25. september 2020
Heatherhill-kiosken - mulighed for at stedet nu sælges. Foto: Hanne Guldberg
Heatherhill-kiosken - mulighed for at stedet nu sælges. Foto: Hanne Guldberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gribskov vil sælge Heatherhill-kiosk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gribskov vil sælge Heatherhill-kiosk
Gribskov - 12. september 2019 kl. 16:43
Af Hanne Guldberg Mikkelsen

Heatherhill-kiosken på Rågelejevej har i flere år ført en omtumlet eksistens med skiftende forpagtere og senest med hærværk og indbrud på stedet.

Står det til Gribskov Kommune, skal kiosken på den naturskønne beliggenhed på Rågelejevej 102, som ejes af kommunen, nu sælges i stedet for som hidtil bortforpagtes.

Kommunen indgik i juni 2018 en ti-årig aftale om forpagtningen af kiosken/cafeen, men ophævede i juni 2019 forpagtningsaftalen grundet misligholdelse af en række punkter i aftalen. Siden har kiosken stået forladt og forfaldet.

Ifølge et oplæg fra administrationen til politikerne bruges der »uforholdsmæssigt mange ressourcer på administration« med mere«. Administrationen anbefaler derfor, at bygningen udbydes til salg - dog med aftale om fastholdelse af adgang til de offentlige toiletter.

Det eksisterende plangrundlag giver, ifølge administrationens oplæg til politikerne, mulighed for en eventuel ændret anvendelse af bygningen eller en senere nyopførsel til visse rekreative formål, som tilgodeser områdets bevaringsværdier.

Administrationen ser tre hovedscenarier for bygningen:

Fortsat bortforpagtning til kiosk/caféformål.

Salg af bygningen (fastholdelse af de offentlige toiletter) til kiosk/caféformål. Administrationen er pt. i dialog med en potentiel køber.

Nedrivning af bygningen (med fastholdelse af offentlige toiletter). Kommunen nedbringer dermed marginalt ressourceforbrug ift. administration, drift og vedligehold af bygningen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?