28. september 2020
Rigmor Westh-Baagøe, formand for Esrum-Tisvildevejen, er en glad kvinde. Foreningen har fået næsten en million kroner til at skabe et forsamlingshus på pilgrimsruten. Foto: Hanne Guldberg Mikkelsen.
Rigmor Westh-Baagøe, formand for Esrum-Tisvildevejen, er en glad kvinde. Foreningen har fået næsten en million kroner til at skabe et forsamlingshus på pilgrimsruten. Foto: Hanne Guldberg Mikkelsen.
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gribskov-projekter får stor pose penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gribskov-projekter får stor pose penge
Gribskov - 17. september 2020 kl. 05:00
Af Camilla Nissen

Tre projekter i Gribskov er på listen over inititiativer, der kan se frem til at modtage støtte fra Nordea-fondens »Her bor vi pulje,« der skal være med til at skabe aktive fællesskaber. Pilgrimsruten Esrum-Tisvildevejen er blandt modtagerne og får 995.000 kroner, hvilket næsten er det maksimale beløb, foreningerne kan søge om - det er nemlig en million kroner.

Pengene skal bruges til at omdanne skovløberhuset Tibberuphus ude i Gribskov til et forsamlingshus i naturen.

- Det kan blive et afsæt til at udvikle pilgrimsruten endnu mere. Tibberuphus er en meget vigtig milepæl for os, for det bliver et signaturhus og et sted, hvor vi formidler natur, kultur og viden om landsbyer, siger formand for Esrum-Tisvildevejen, Rigmor Westh-Baagøe.

Nordea-fonden giver også støtte til en padelbane ved Ramløse Hallen og en klatrevæg til Vejby Idrætsforening.

Med støtte til tre projekter, tegner Gribskov sig for en stor del af de midler, der deles ud i Region Hovedstaden, da der i alt gives støtte til fire initiativer i alt, hvoraf det fjerde er midler til en lokal grejbank i Torup, Halsnæs. I alt har 78 projekter landet over fået del i en pulje på 36 millioner kroner.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?