14. april 2021
Mathilde Ryth Leegaard Jensen har vundet DM i mountainbike disciplinen XCO. Pressefoto
Mathilde Ryth Leegaard Jensen har vundet DM i mountainbike disciplinen XCO. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gribskov har fået sig en danmarksmester i mountainbike

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gribskov har fået sig en danmarksmester i mountainbike
Gribskov - 17. oktober 2020 kl. 16:03

Sport I lørdags blev der kørt DM i mountainbike disciplinen XCO I Nørreskoven ved Vejle. Mathilde Ryth Leegaard Jensen fra Græsted blev efter et perfekt disponeret løb kåret som dansk mester for U11 pige foran seks jævnaldrende piger.

Mathilde Ryth Leegaard Jensen lagde hård ud fra start og så sig aldrig tilbage, løbet blev vundet med en margen på 47 sekunder til nummer to.

Banen i Nørreskoven ved Vejle byder på både tekniske nedkørsel og stejle opkørsler samt nogle rigtig vanskelige passager.

Sæsonen 2020 har været næsten ikke eksisterende så bare det at få lov til at køre et DM arrangeret af Dansk Cykel Union var fantastisk, selvom der var restriktioner så som mundbind og test.

Mathilde får naturligvis en rigtig flot dannebrogs-team-trøje inden længe og kan stolt køre i den det næste år. Mathilde træner til dagligt i Dansk Mountainbike Klub, som holder til i Hareskoven nær Bagsværd. Jk

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?