5. august 2020
Rigmor Westh Baagøe - nu er en pilgrimsrute i Kongernes Nordsjælland kommet et stort skridt videre.
Rigmor Westh Baagøe - nu er en pilgrimsrute i Kongernes Nordsjælland kommet et stort skridt videre.
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gribskov Byråd giver massiv støtte til pilgrimsrute

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gribskov Byråd giver massiv støtte til pilgrimsrute
Gribskov - 19. januar 2018 kl. 11:08
Af Hanne Guldberg Mikkelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det var vel nok vidunderligt. Hvor er jeg glad for det.

Sådan lyder det fra Rigmor Westh Baagøe, initiativtager og idemager til pilgrimsruten Tisvildevejen, da Frederiksborg Amts Avis fredag formiddag kan ringe og overbringe hende den gode nyhed:

Gribskov Byråd er enige om, at Pilgrimsruten Tisvildevejen skal støttes med 400.000 kroner. Disse penge udløser så yderligere 400.000 kroner fra Friluftsrådet, som har været betinget af kommunens støtte.

- Vi har siddet med hjertet i halsen. Det her ja er det største ja, vi nogensinde har fået, og vi er meget meget taknemmelige overfor Gribskov Kommune, der har taget et stort ansvar her, siger Rigmor Westh Baagøe.

- Et ja betyder, at de store fonde nu kan se, at kommunen støtter os - og derfor tør gå ind med de større beløb og midler.

Det er en meget vigtig åbning, for det drejer sig ikke kun om 400.000, men er et vigtigt politisk signal om, at det her ønsker man, skal vokse. Der er store fonde, der venter på den her beslutning, siger en lettet og glad Rigmor Westh Baagøe.

- Vi er også glad for, at det er en bred politisk opbakning. Vi skal lave noget som gavner bredt og som alle kan se, giver mening.

Folkene bag pilgrimsruten kan nu få gang i et større arbejde, som er forberedt. Der skal laves kort, ruten skal afmærkes og der skal sættes skilte mm.

- Jeg håber, vi når at afmærke og lave kort og skilte med videre her i 2018. Vi er klar til at lette nu, vi har ikke siddet med hænderne i skødet. Vi har talt om kort og piktogrammer og meget andet, så vi er klar til at gå i gang med konkrete.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?