16. december 2017
Revydirektør René Richardt viser Græsted Kros førstesal, der er i fuld gang med at blive renoveret. Den skal blive til en lejlighed til René og hans hustru, Vibe Richardt Pock-Steen. Foto: Sabine Lai Ovesen
gallery icon

Se billedserie

Revydirektør René Richardt viser Græsted Kros førstesal, der er i fuld gang med at blive renoveret. Den skal blive til en lejlighed til René og hans hustru, Vibe Richardt Pock-Steen. Foto: Sabine Lai Ovesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Græsted Kro ordnes fra top til tå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Græsted Kro ordnes fra top til tå
Gribskov - 17. juli 2017 kl. 03:29
Af Sabine Lai Ovesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Græsted Kro er i gang med en stor renovering, der skal gøre hele bygningen sund og pæn. Kroen skal både have skiftet en bundrådden kvist og lagt nyt tag. Når det er på plads, får både stueetage og førstesal nye vinduer, og facaden bliver gjort pæn igen.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Lukker et hul
Da ægteparret købte Græsted Kro tilbage i 2012, gennemgik bygningen også en renovering - især i stueetagen. Nu skal resten af kroen have en ordentlig tur.

- Jeg tror, at de om en uges tid begynder at sætte tegl på taget. Taget var først skridt. Så kommer vinduer og kvist og facade. Og der er en masse ting, der hører sammen med det, for eksempel vand og strøm, der løber den vej. Det er et kæmpe arbejde. Plus der har været mange forskellige håndværkere på igennem tiden, så tingene er lidt spaghettiagtige oppe på førstesalen. Nu bliver det helt nyt, fortæller direktør for kroen Vibe Richardt Pock-Steen, der driver stedet sammen med sin mand, René Richardt.

Sundt for hus og ejere
- Det er rigtigt sundt for huset, og for os betyder det, at vi gerne vil have et færdigt produkt, hvor vi ikke hele tiden skal gå og småreparere. Det bliver for eksempel super lækkert at have vinduer, der ikke er punkterede. Og udefra betyder det rigtig meget, for det ligner noget, der er løgn. Det er meget slidt. Kroen kommer til at stå rigtigt flot på torvet, siger Vibe Richardt Pock-Steen, der håber, at den pænere facade kan tiltrække flere folk, der ikke kender Græsted Kro allerede.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk