28. september 2021
Over sommeren parkerer Benedikte Utzons renoverede Cirkus Benneweis-vogn i Buhls Baghave, hvor man kan shoppe i kollektionerne. Pressefoto
Over sommeren parkerer Benedikte Utzons renoverede Cirkus Benneweis-vogn i Buhls Baghave, hvor man kan shoppe i kollektionerne. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gammel cirkusvogn besøger badeby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gammel cirkusvogn besøger badeby
Gribskov - 24. juli 2021 kl. 16:25

Når Buhls Baghave i Tisvildeleje igen i år åbner pladsen for sommerens gæster, parkerer et lille stykke historie på pladsen ved Julsgårdsvej.

13. juli var det præcis 134 år siden, at Gottfred Benneweis grundlagde Cirkus Benneweis, der turnerede hvert år frem til 2015. Og nu turnerer en af de pensionerede cirkusvogne igen - som et rullende showroom for tøjbrandet Benedikte Utzon.

Vognen kan opleves alle dage frem til uge 32 kl. 12-20, hvor det også er muligt at shoppe Benedikte Utzons kollektioner.

I 2018 dukkede en annonce om den pensionerede cirkusvogn op på Den Blå Avis og Lasse Skaarup, der ejer tøjbrandet Benedikte Utzon, slog til.

For at bevare cirkusvognens sjæl var det vigtigt for Lasse Skaarup at restaurere den i stil med originalen. I efteråret 2020 begyndte restaureringen, og i dette forår var vognen færdig.

Det bliver sjovt at parkere i Buhls Baghave, hvor der jo i høj grad plejer at være liv og stemning - ligesom i cirkus," fortæller Lasse Skaarup i en pressemeddelelse. jesl

Stemmer du til kommunalvalget i år?