16. januar 2019
Helsinge Svømmeklub har ansøgt om tilskud til elitesvømmer. Udvalgsformand mener, at en pulje til formålet er en bedre løsning. Modelfoto. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Helsinge Svømmeklub har ansøgt om tilskud til elitesvømmer. Udvalgsformand mener, at en pulje til formålet er en bedre løsning. Modelfoto. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand vil have talentpulje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand vil have talentpulje
Gribskov - 11. august 2018 kl. 05:34
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Idrætsudøvere på eliteniveau i Gribskov Kommune skal have lettere ved at søge om tilskud. Det mener formanden for forebyggelses- og idrætsudvalget, Trine Egetved (K), skriver Frederiksborg Amts Avis.

Hendes idé til en sådan talentpulje kommer forud for udvalgets møde mandag, hvor de skal tage stilling til en ansøgning fra Helsinge Svømmeklub om tilskud til den 19-årige elitesvømmer Emily Gantriis, der netop har vundet en bronzemedalje til EM på langbane.

Trine Egetved er umiddelbart ikke indstillet på at give tilskud til specifikke idrætsudøvere, men ser i stedet en anden mulighed.

- Vi kan ikke bare dele penge ud til højre og venstre, men jeg har fuld respekt for det, Emily har gang i. Jeg kunne bedre tænke mig, at vi havde nogle puljer- en slags talentpulje for dem, der er virkelig dygtige til deres sportsgren, siger Trine Egetved.

Jens Frederiksen, der er cheftræner i Helsinge Svømmeklub og dermed har trænet Emily Gantriis, er ikke enig i Trine Egetveds idé. Han fastholder, at Emily Gantriis bør have et tilskud. Klubben har ansøgt om et tilskud på i alt 125.000 kroner frem til 2020, hvor der er OL, som Emily Gantriis forsøger at komme med til.

- Emily er en af de største kometer, vi har haft, og hun er det største talent i kommunen siden Poul Erik Høyer (tidligere badmintonspiller, red.). Vi har aldrig fået noget tilskud, selvom vi har leveret på rigtig højt niveau, siger Jens Frederiksen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 11. august.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk