21. maj 2018
Musik i Lejet deler deres overskud ud til foreninger. Foto: Karl Erik Frederiksen.
Musik i Lejet deler deres overskud ud til foreninger. Foto: Karl Erik Frederiksen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foreninger får glæde af festivals overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreninger får glæde af festivals overskud
Gribskov - 12. marts 2016 kl. 04:00
Af Camilla Nissen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For første gang har Musik i Lejet i år mulighed for at gøre gavn med overskuddet fra sidste års festival. Et beløb på knap 231.000 kroner er blevet fordelt ud fra Musik i Lejets ønske om at »yde økonomisk støtte til idrætsarbejde for børn og unge og kultur i Gribskov Kommune.« 35 ansøgninger er landet på festivalens bord, og nu har man udvalgt 17 projekter hos forskellige foreninger, som får en check på mellem 5.000 og 32.500 kroner, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Når man bliver momsfritaget skal man give overskuddet videre, og det er noget, vi sætter stor pris på. Festivalen har selv haft glæde af støtte fra andre foreninger, og nu har vi selv penge, vi kan give videre. Det er rigtig fint, siger bestyrelsesmedlem i Musik i Lejet samt medlem af uddelingsudvalget, Roar Lundbech Andersen, der ligesom festivalens stiftere, brødrene Andreas og Kristian Grauengaard, er født og opvokset i Tisvildeleje.

- Det er rart at kunne give noget videre til nogle foreninger, som har gjort noget for os, da vi var unge, siger han.

Den største portion går til Vejby-Tisvilde Fodbold.

- De får en sponsorpakke, hvor Musik i Lejets navn står på trøjerne osv., samt penge til ungdomsarbejdet, fortæller Roar Lundbech Andersen

Andre eksempler på foreninger, der får del i overskuddet, er GymHelsinge, der vil holde åbne gymnastikdage - og De Danske Spejdere i Holbogruppen.

- De får penge til arrangementet »spejder for en dag, som er et projekt for at udbrede kendskabet til at være spejder, siger han.

En af Roar Lundbech Andersens favoritter er Gribskov Skakklub, der har søgt om midler til bøger om skak, så de kan oprette et skakbibliotek. På den måde kan børn og unge lære mere om skak.

Pengene deles ud ved et uddelingsarrangement i Tisvilde Bio tirsdag den 5. april klokken 17, hvor der også vil være »dinnerjazz og pindemadder.«

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk