15. december 2018
Det er Pia Hardenberg, der har taget det første initiativ til at stifte den nye forening, der vil udbrede kendskabet til yoga, meditation og healing i hele Nordsjælland. Foto: Privat.
Det er Pia Hardenberg, der har taget det første initiativ til at stifte den nye forening, der vil udbrede kendskabet til yoga, meditation og healing i hele Nordsjælland. Foto: Privat.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forening vil oplyse om yoga og healing

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forening vil oplyse om yoga og healing
Gribskov - 11. april 2018 kl. 21:00
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad gør yoga egentlig ved krop og sind? Hvordan mediterer man? Og hvilken indflydelse har shakraerne på vores velvære? Det er spørgsmål som disse, som en ny forening vil stille skarpt på, når de snart begynder at udbyde workshops og foredrag i Helsinge Kulturhus.

- De her tre områder kan være med til at styrke folks individuelle velvære både psykisk og fysisk og lindre, hvis man eksempelvis døjer med stress, depression eller har fysiske problemer med helbredet, forklarer Pia Hardenberg, der har taget initiativ til at stifte foreningen sammen med fire bekendte, der alle beskæftiger sig med enten meditation, yoga eller for en af stifternes vedkommende kranio sakral terapi.

- Alle er velkomne i foreningen. Vi henvender os ikke kun til folk, der allerede har kendskab til området, understreger Pia Hardenberger, der glæder sig til at få stiftet foreningen, så hun sammen med Anne Johnsen, Kirsstiin Suhrs, Henrik C. Andersen og Søren Koefoed, som de øvrige initiativtagere hedder, kan komme igang med at kontakte potentielle oplægsholdere.

Initiativtagerne har allerede indgået en aftale med Gribskov Kommune om at kunne benytte Helsinge Kulturhus, når de skal afholde deres arrangementer.

Fredag den 20. april holder foreningen stiftende generalforsamling kl. 19.30 i Lille Sal i Kulturhuset Helsinge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk