4. august 2021
Jytte Abildstrøm holder foredrag i Kulturhavn Gilleleje. Pressefoto
Jytte Abildstrøm holder foredrag i Kulturhavn Gilleleje. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag: Jytte Abildstrøm om skuespil og økologi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag: Jytte Abildstrøm om skuespil og økologi
Gribskov - 15. juni 2021 kl. 14:47

Hvorfor valgte jeg et liv på de skrå brædder? Sådan lyder overskriften til foredraget med skuespillerinden, teaterdirektøren, miljøforkæmperen og økologientusiasten Jytte Abildstrøm i Kulturhavn Gilleleje.

Foredraget løber af stablen 7. juli fra klokken 16 til 19.

"Rablende skør", "ildsjæl", "energibundt" er nogle af de etiketter, der oftest er blevet sat på Jytte Abildstrøm siden hendes professionelle debut som revyskuespiller i 1957.

Vi kender hende for en mangeårig karriere inden for skuespil, dukke- og børneteater, men også som en person, der brænder for miljøet. Hun vil fortælle om sit liv inden for teatret og om, hvordan vi mennesker kan hjælpe hinanden til at omstille vores nuværende liv til et mere bæredygtigt liv, hvis vi helt fra bunden lærer vigtigheden af de fire elementer, jord, luft, ild og vand," skriver Kulturhavn Gilleleje.

Hendes interesse for økologi voksede op gennem 1980'erne, og hendes kolonihavehus, der blandt andet er indrettet med solceller, regnvandsopsamling og komposttoilet, har fungeret som en konkret illustration af miljøløsninger for hverdagen, og som hun siger: "Man skal begynde med sig selv for at ændre verden",

Billetter købes på www.gillelejebio.dk eller www.kulturhavngilleleje.dk.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?