17. februar 2020
Anders Gerner Frost og hans parti Nytgribskov arrangerer debatter på Folkemødet som kan følges som livestream her på sn.dk. Foto: Allan Nørregaard.
Anders Gerner Frost og hans parti Nytgribskov arrangerer debatter på Folkemødet som kan følges som livestream her på sn.dk. Foto: Allan Nørregaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Følg debatter fra Folkemødet live

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Følg debatter fra Folkemødet live
Gribskov - 12. juni 2019 kl. 04:10
Af Camilla Nissen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Folkemødet indledes i morgen torsdag, vil borgmester Anders Gerner Frost også være på pletten. Borgmesterpartiet Nytgribskov står sågar bag flere debatter, blandt andet med nuværende og tidligere borgmestre.

arrow Læs også: Følg med i folkemødet

Nogle af disse debatter kan opleves, selvom man ikke er på Folkemøde, ved at klikke sig ind på livestream, som vi linker til på sn.dk og sn.dk/gribskov.

Torsdag den 13. juni klokken 13-14 kan man således følge med i en samtalecafé mellem nordsjællandske borgmestre, der finder sted i Skipperhuset på Allinge Havn. Her vil et borgmesterpanel bestående af Anders Gerner Frost, Kirsten Jensen (S), Hillerød, Benedikte Kiær (K), Helsingør og Thomas Lykke Pedersen (S), Fredensborg, tale om emnet »Kommunesamarbejde på tværs.« Hver borgmester kommer med et kort oplæg om det nuværende samarbejde samt ønsker til det fremtidige samarbejde. Ud fra dette debatteres de udfordringer, som kommunerne står med de kommende år, såsom det nære sundhedsvæsen, bedre infrastruktur mm.

Tidligere borgmestre
Fredag den 14. juni, ligeledes i Skipperhuset, fra klokken 11-12.30 er det tidligere borgmestre, som er inviteret til at deltage i en debat med titlen »Har kommunerne en berettigelse i dagens Danmark?

Her vil de tidligere borgmestre Jannich Petersen, Per Tærsbøl og Klaus Bondam - med Anders Gerner Frost som moderator - debattere kommunernes muligheder for at overleve i forhold til de restriktioner, de er underlagt - herunder de udfordringer, mange kommuner oplever med udligningsordningen kommunerne imellem.