15. juli 2019
Flere butikker og flere virksomheder vil slå sig ned i Helsinge med en forlængelse af Hillerødmotorvejen, håber formand for Helsinge Erhvervsforening, Christian Gordon Jessen. Foto: Karl Erik Frederiksen.
Flere butikker og flere virksomheder vil slå sig ned i Helsinge med en forlængelse af Hillerødmotorvejen, håber formand for Helsinge Erhvervsforening, Christian Gordon Jessen. Foto: Karl Erik Frederiksen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere butikker kan følge med motorvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere butikker kan følge med motorvej
Gribskov - 13. marts 2019 kl. 13:49
Af Camilla Nissen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere butikker og forretningskæder kan finde vej til Helsinge i kølvandet på en forlængelse af Hillerødmotorvejen. Det siger formand for Helsinge Erhvervsforening, erhvervsmægler Christian Gordon Jessen, som reaktion på regeringens og Dansk Folkepartis udspil om infrastruktur, hvor Hillerødmotorvejen er tilgodeset.

arrow Læs også: Ring 5 syd: Nogle vil rammes af støj

- En effekt af det er, at vi forhåbentlig tiltrækker flere butikker og forretningskæder. Vi er i forvejen godt i gang med boligbyggeri rundt om i kommunen, og jo flere, der bliver tiltrukket og flytter hertil, så kommer butikkerne også. Butikskæderne har ofte et minimumskrav til indbyggertallet, og det er vi været lidt ramt af. Men med nye udstykninger kan det gøre det attraktivt at komme herop, når transporttiden så også forkortes, siger han.

- Vi har i forvejen attraktive ting som natur, strand osv., men transporttiden har besværliggjort at flytte herop. Men når motorvejen er der, er der pludselig ikke langt til København mere.

Han håber også, at flere erhvervsvirksomheder får lyst til at slå sig ned i Gribskov.

- Vi har både jord og arbejdskraft her, men lige nu kører folk ind mod byen. Men jo flere tilflyttere, jo mere arbejdskraft er der for eventuelle virksomheder, siger han.

- Når vi prøver at få afsat noget, nævner folk tit trafikken. Så transporttiden og køen har været en forhindring. Så hvis det bliver nemmere at køre herop, vil det blive mere attraktivt at købe jord og bygge på den.

arrow Se billederne: Ring 5 til debat ved borgermøde
29. april 2019 kl. 19:54 Opdateret: kl. 19:56
arrow Konstruktiv dialog om Ring 5 Syd til møde
26. april 2019 kl. 17:25 Opdateret: kl. 16:06

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede