20. oktober 2021
Billedet her er taget onsdag af Musik i Lejets dronefotograf. Pladsen er nu helt ryddet og klar til parkering. Foto: Musik i Lejet.
Billedet her er taget onsdag af Musik i Lejets dronefotograf. Pladsen er nu helt ryddet og klar til parkering. Foto: Musik i Lejet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festivalplads helt ryddet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festivalplads helt ryddet
Gribskov - 25. juli 2019 kl. 12:52
Af Camilla Nissen

Sporene efter 10.000 festivalgæster til Musik i Lejet sidste weekend er nu slettet - endda tidligere end forventet. Frivillige har ugen igennem arbejdet på at pakke festivalpladsen ned, og torsdag aften klokken 18 skulle der efter planen være gjort rent bord. Men allerede torsdag ved middagstid kunne formand for Musik i Lejet, Peter Maarbjerg, fortælle, at arbejdet var overstået. Han kunne også glæde sig over, at der ikke har været problemer med at få frivillige til at tage fat, selvom de har tjent lønnen på forhånd i form af et armbånd til festivalen.

arrow Læs også: Festival vil af med engangsplast

- Der har ingen problemer været. Heller ikke under festivalen. Vi har gjort to ting, siden vi i 2016 oplevede, at folk udeblev fra deres vagter: Det ene er, at man skriver under på, at det forpligter, og at man ved udeblivelse skal betale cirka 2500 kroner, som cirka er dobbelt op i forhold til en billet. Desuden har vi gjort det, at holdlederne har mere kontakt til de frivillige undervejs end tidligere, siger formanden.

I 2016 var der op mod 300 frivillige, der udeblev fra deres vagter, både under og efter festivalen.

arrow - Folk passer på pladsen og på hinanden
21. juli 2019 kl. 13:35 Opdateret: kl. 13:35
arrow Festival: Politi udskrev masser af parkeringsbøder
21. juli 2019 kl. 10:06 Opdateret: kl. 10:06
arrow Pant på skod på MIL
20. juli 2019 kl. 18:38 Opdateret: kl. 17:14
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?