23. september 2021
Michelle Birkballe var aftenens hovednavn. Hun gav flere gange udtryk for, hvor glad hun var for lyset i Kultursalen, som Carsten Jensen er ansvarlig for.
gallery icon

Se billedserie

Michelle Birkballe var aftenens hovednavn. Hun gav flere gange udtryk for, hvor glad hun var for lyset i Kultursalen, som Carsten Jensen er ansvarlig for.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fest og farver: Så blev Kultursalen voksen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fest og farver: Så blev Kultursalen voksen
Gribskov - 13. september 2021 kl. 10:05
Af Claus Johansen

Med et højt og rungende hop og masser af musik blev Gribskov Kultursal i weekenden voksen. Eller næsten i hvert fald - for nu går kommunens største kulturrum ind i sit 16. år.

arrow Læs også: Jubilæum: 15 år med verdens bedste job

Fødselsdagen blev fejret igennem hele lørdagen.

Der var lagt op til, at troubaduren John Kofoed skulle synge den nye sang "Hoptur til Gribskov" ved gadekæret. Men vejret var ustabilt, så derfor blev det rykket til banktorvet.

Her spillede John Kofoed med to af sine sammenspilshold, som han underviser i Kulturskolen. Et fra Tisvilde og et fra Helsinge. Sidstnævnte spillede og sang til "Hoptur til Gribskov". En hyldest til Gribskov, naturen og det at bo i Gribskov, som John har skrevet til lejligheden.

Både voksne og børn hoppede, dansede og sang med.

Herefter spillede Balladen på samme scene. De spillede en række ballader, som folk nød og hyggede sig med at lytte til.

Klokken 15.15 var det borgmester Anders Gerner Frosts tur, da han åbnede udendørsscenen ved Kultursalen.

Der var mange roser til stedet og alle de mange arrangementer, salen har lagt hus til. En særlig tak gik til alle de frivillige og i særdeleshed til Leif Kruse, som har passet godt på Kultursalen i alle 15 år:

- Du planlægger dit liv efter kultursalen, Leif, arbejder 24-7 når der er brug for det, holder fri, når det passer ind i kalenderen. Så også tak til din familie. Lad os give kultursalen en stor hånd og Leif en kæmpestor hånd, sagde Anders Gerner Frost.

Herefter blev udendørsscenen indtaget af en række kunstnere og bands.

Inden aftenens store koncert med Michelle Birkballe kaldte Leif Kruse de frivillige op foran scenen, så de kunne få en velfortjent klapsalve og hyldest:

- 'Fidusen' for en ekstra stor indsats går til Steffen Rosenkjær Kristiansen, som er den første, I møder i indgagen. Og så er der Jan Larsen og Smut (AKA Henrik Nielsen). Her er to personer, som I ikke ser: De møder tidligt ind, i dag var det klokken 9. De slæber bandets gear, sætter op, og efter koncerten pakker de det hele sammen igen, når I er gået hjem, sagde Leif Kruse.

Derefter gik Michelle Birkballe og band på scenen og rundede dagen af med manér.

arrow 15 års fødselsdag: Fest med helt ny børnesang
05. september 2021 kl. 11:38 Opdateret: kl. 11:37
arrow Fødselsdag: Gribskov Kultursal fylder 15 år
30. juli 2021 kl. 20:47 Opdateret: kl. 13:25
Synes du, at kommunen er der for dig?