9. juli 2020
Bente Nielsen har i dag fast hjælp fra Ida i stalden med blandt andet malkning og mugning og andet landbrugsarbejde. I starten troede Bente Nielsen og lægerne, hun hurtigt ville være ovenpå, så da skete hjælpen ved vikarer, når hun var indlagt og immobil. Det er blandt andet udgifterne til denne hjælp, der har slået bunden ud af Bente Nielsens økonomi. Foto: Allan Nørregaard

Foto: Allan Nørregaard
Bente Nielsen har i dag fast hjælp fra Ida i stalden med blandt andet malkning og mugning og andet landbrugsarbejde. I starten troede Bente Nielsen og lægerne, hun hurtigt ville være ovenpå, så da skete hjælpen ved vikarer, når hun var indlagt og immobil. Det er blandt andet udgifterne til denne hjælp, der har slået bunden ud af Bente Nielsens økonomi. Foto: Allan Nørregaard Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erstatning: Der er lys for enden af tunnelen for Bente Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erstatning: Der er lys for enden af tunnelen for Bente Nielsen
Gribskov - 13. november 2018 kl. 04:05
Af Hanne Guldberg Mikkelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gårdejer Bente Nielsen, 66 år, fra Huseby ved Arresø ligger nu øverst i bunken hos Patienterstatningen.

arrow Læs også: Bente Nielsen vil anke erstatning

- Vi er vant til, at patienter presser på. Det, som skal til, er, at en patient siger: Jeg kan ikke holde til det her økonomisk - så piller vi sagen frem og lægger den øverst i bunken. Og der ligger Bente Nielsens sag nu. Vi forventer at komme med en afgørelse inden for en til to uger.

Sådan lyder det fra direktør Karen-Inger Bast fra Patienterstatningen.

Sagen er speedet op, efter at først Frederiksborg Amts Avis og dernæst TV2 fortalte, at den 66-årige er på nippet til at måtte sælge gården Avleholm, der har været i slægtens eje siden 1700-tallet.

Erstatningen skal bruges til at dække de udgifter, Bente Nielsen har haft til medhjælp på gården, mens hun har været syg.

Bente Nielsen blev sat ud af spillet efter en operation med efterfølgende infektion for halvandet år siden. Patienterstatningen erkendte i maj måned, at hun er erstatningsberettiget.

- Det er meget dejligt at få at vide, man er øverst i bunken, siger Bente Nielsen.

- Det er bare mærkeligt, at man skal gå i medierne og råbe op, før der sker noget.

Også på Christiansborg er der initiativer undervejs. Folketingsmedlem May-Britt Kattrup fra Liberal Alliance, har taget sagen op.

- Man må se på, at der skal ske udbetaling eller deludbetaling indenfor en rimelig tidshorisont. Det kan ikke nytte, der går halvandet år - eller at man skal være rask, før der sker udbetaling, når ingen ved, hvornår eller om man bliver rask.

arrow Bentes liv er i ruiner efter fejloperation
09. november 2018 kl. 04:00 Opdateret: kl. 18:02
arrow Bente risikerer at miste sin slægts gård efter fejloperation
09. november 2018 kl. 04:00 Opdateret: kl. 18:02
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?