29. oktober 2020
Museum Nordsjællands historiske jagt i efterårsferien begynder ved den gamle fiskerbåd H 458, der ligger i Gilleleje Havn. Pressefoto
Museum Nordsjællands historiske jagt i efterårsferien begynder ved den gamle fiskerbåd H 458, der ligger i Gilleleje Havn. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterårsferie: Historisk jagt i Gilleleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterårsferie: Historisk jagt i Gilleleje
Gribskov - 14. oktober 2020 kl. 11:18

Museum Nordsjælland byder i efterårsferien på historisk jagt i Gilleleje Havn og fiskerleje. Jagten er et tilbud til børnefamilier, men alle er velkomne til at prøve.

Jagten starter ved den fine gamle fiskerbåd H 458 Vilhelm i Gilleleje Havn, tæt ved Kanalvejen.

Her tager man et ark fra holderen på skiltet. Der er otte små historier med maritimt tema og tilhørende spørgsmål, og et rutekort på bagsiden.

Undervejs løser man opgaverne ved at holde godt øje med ting og husnavne på turen ved havnen og i det gamle fiskerleje og skrive sit bud på svarene under hver historie.

Ruten ender ved Skibshallerne, Østergade 20, der har åbent alle dage 11-16 i efterårsferien. Her kan man komme ind og se museet gratis ved at aflevere det udfyldte ark til personalet.

Hvis man har svaret rigtigt på alle spørgsmålene, kan man tilmed vinde et stk. årskort til Museum Nordsjælland samt en lille ting fra butikken.

jesl

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?