14. juni 2021
Erick Thürmer har ikke en eneste gang fortrudt, at han har flyttet sin virksomhed til Gilleleje, hvor han selv har boet hele sit liv. Foto: Allan Nørregaard
Erick Thürmer har ikke en eneste gang fortrudt, at han har flyttet sin virksomhed til Gilleleje, hvor han selv har boet hele sit liv. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter flytning til Gilleleje: Bundlinjen er tredoblet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Efter flytning til Gilleleje: Bundlinjen er tredoblet

Thürmer Tools er flyttet fra Hvidovre til Gilleleje, og der er kun fordele ved den beslutning, siger direktør Erick Thürmer

Gribskov - 11. november 2020 kl. 18:01

Højere til loftet, billigere husleje og masser af kvalificeret arbejdskraft. Det er nogle af de begrundelser, som Erick Thürmer, CEO i Thürmer Tools, kommer med, når han skal forklare, hvorfor han for nogle år siden valgte at flytte virksomheden fra Hvidovre til Gilleleje.

arrow Læs også: 38 år i butikken: "Byen har et fantastisk handelsliv"

Virksomheden fremstiller specialværktøj, og har desuden verdensomspændende patent på 3D-printet værktøj. I domicilet på Sophienlund Allé kan Erick Thürmer således fremvise nogle state of the art 3D-printere, samt nogle af de ting, printerne kan fremstille. Erick Thürmer viser blandt andet et dørhåndtag af plastic skabt i en scanner på under fem minutter - et detaljerigt håndtag, som er en nøjagtig kopi af det, der sidder på hoveddøren.

Firmaet har også brugt printerne til at fremstille 3D-printede rør til at sætte på en dykkermaske, og vupti, var der en C-PAP, der kunne bruges til lungepatienter under coronapandemien.

- Vi lavede også 3D-printede holdere til plexiglas, som kunne bruges til visir. Det var en dejlig måde at kunne hjælpe på, fortæller han.

Vokset på bundlinjen

Han viser vej videre ind på virksomheden - i en hal med værktøj. Her er 14 millioner enheder fordelt på 18.000 varenumre, fortæller han.

- Siden vi er flyttet til Gilleleje, er vi vokset tre gange i regnskab og bundlinje. Vi afleverer vores bedste regnskab til dato her i september, siger Erick Thürmer, som peger på, at medarbejderne i området er en del af forklaringen.

- Her er for eksempel adgang til dygtige mennesker. Det tiltrækker arbejdskraft, når vi har som målsætning, at vi ønsker, vores værktøj skal give folk en bedre dag, siger Erick Thürmer.

Men også de smukke omgivelser og lavere priser trækker op i regnskabet, lyder det fra virksomhedslederen.

- Der er også højt til loftet, og man kan komme billigt i gang. Kvadratmeterne her i Gribskov koster det halve af, hvad det koster i Hvidovre, siger han og peger på, at mange desuden gerne vil slippe for at tage turen frem og tilbage til København hver dag.

- Men det absolut vigtigste er, at man kan skaffe folk, og her i kommunen er der masser af dygtige og kreative medarbejdere, siger han.

Altkonsumerende opgave

Erick Thürmer er selv vokset op i Gilleleje og har boet her alle dage, og firmaet er stiftet af hans oldefar i 1898.

- Jeg lægger navn til og min familie lægger navn til, så det er en altkonsumerende opgave. Jeg holder aldrig fri, siger Erick Thürmer, der dog alligevel har fundet tid til at være folketingskandidat for Konservative ved det kommende valg. Her er det naturligt at komme ind på et af altoverskyggende temaer for erhvervslivet i Gribskov Kommune: Infrastrukturen.

- Vi skal også have gjort noget ved vores infrastruktur med en motorvej til Hillerød, mener han. Virksomheden beskæftiger 65 mennesker, heraf 11 i administrationen.

arrow Sammenhold og lokalpatriotisme: "Et dejligt sted at drive butik"
07. november 2020 kl. 08:49 Opdateret: kl. 10:55
arrow Helsinge skal være Danmarks bedste børneby: Se hvordan her
05. november 2020 kl. 16:19 Opdateret: kl. 10:56
arrow Butikkerne møder opbakning og fællesskab
03. november 2020 kl. 10:22 Opdateret: kl. 10:54
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?