12. maj 2021
Nordsjællands Politi vil oprette en mobil politistation i Tisvildeleje i håb om at komme i snak med borgere, der ved noget om sagen. 

Foto: mikk
Nordsjællands Politi vil oprette en mobil politistation i Tisvildeleje i håb om at komme i snak med borgere, der ved noget om sagen. Foto: mikk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter drab: Mobil politistation rykker til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter drab: Mobil politistation rykker til byen
Gribskov - 08. maj 2019 kl. 12:35
Af Kasper Daugbjerg Dønbo

Nordsjællands Politi har i over en uge efterlyst borgere, som har set eller hørt noget, der kan bringe politiet tættere på en opklaring af den drabssag, som den 30. april rystede befolkningen i Tisvildeleje. Politiets nyeste påfund i sagen er at oprette en mobil politistation i byen. Det sker onsdag eftermiddag.

arrow Læs også: Efter brutalt lægedrab: Minister afviser lovændring

»Vi kører den mobile politistation til Tisvildeleje, hvor du kan møde os mellem klokken 14 og 17 på P-pladsen ved Idrætsanlægget. Kom forbi, hvis du har tip i sagen om Charlotte Asperud eller bare vil have en snak om tryghed. Vi ses!«, skriver Nordsjællands Politi på Twitter.

Natten til tirsdag den 30. april omkring klokken 02.45 blev den 58-årige læge Charlotte Asperud udsat for et dødeligt overfald i sit hjem på Aspevej i Tisvildeleje.

En ukendt gerningsmand brød ind ad et vindue og overfaldt Charlotte Asperud, som formodentlig lå og sov, da indbruddet skete.

I går offentliggjorde Nordsjællands Politi et billede af offeret samt en lydfil som indeholder den formodede drabsmands stemme. Det er sket i samråd med offerets familie i håb om, at nogen kan genkendende den kommanderende stemme, som flere gange beder Charlotte Asperud om at lægge sig ned.

arrow Lægedrab: Ny retssag på vej
08. marts 2021 kl. 16:35 Opdateret: kl. 16:27
arrow Lægedrabet: Drabsmand skal betale erstatning til døtre
27. februar 2021 kl. 17:28 Opdateret: kl. 20:30
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?