20. september 2021
45-årige Thomas Makropoulos er aktuel med romanen »Hemmelighedens Pris«, hvor en deling tidligere soldater udsættes for et attentat til deres genforeningsfest. Foto: Kim Rasmussen
45-årige Thomas Makropoulos er aktuel med romanen »Hemmelighedens Pris«, hvor en deling tidligere soldater udsættes for et attentat til deres genforeningsfest. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debutforfatter vil sætte fokus på internetvaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debutforfatter vil sætte fokus på internetvaner
Gribskov - 09. marts 2018 kl. 07:03
Af Elias von Staffeldt

En tidligere deling soldater, der har været udsendt i Afghanistan, mødes til den årlige genforeningsfest, hvor de udsættes for et attentat, der er en hævn for en aktion i Afghanistan.

Det er omdrejningspunktet for romanen »Hemmelighedens Pris«, der er skrevet af den tidligere soldat og nuværende it-konsulent Thomas Makropoulos fra Græsted.

Bogen er 45-årige Makropoulos' første, og i den kombinerer han sin viden fra tiden i søværnet og flyvevåbnet med elementer fra it-verdenen.

Og selvom det er en ifølge forfatteren virkelighedstro spændingsroman, er den overordnede tematik noget mere alvorlig, idet Thomas Makropoulos ønsker at sætte fokus på intersikkerhed.

- Der er mange, der ikke tænker over, hvilke oplysninger de deler på nettet- blandt andet tidligere soldater. Folk skal tage stilling, inden de skriver noget på nettet, siger Thomas Makropoulos om tankerne bag bogen til Frederiksborg Amts Avis og uddyber:

- En bog skal give en oplevelse, man kan tænke over. Det må gerne være mere end kun underholdning, fortæller han.

»Hemmelighedens Pris« udkom torsdag den 8. marts på forlaget »Skriveforlaget«.

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis 9. marts.

Synes du, at kommunen er der for dig?