26. februar 2021
"Så vi går efter at få rettet op på miljøet, og samtidigt skal vi handle på tidens sværeste sag - klimasagen. Også i kommunen", skriver Jens Rane Holck, SF's spidskandidat, i sit debatindlæg.
"Så vi går efter at få rettet op på miljøet, og samtidigt skal vi handle på tidens sværeste sag - klimasagen. Også i kommunen", skriver Jens Rane Holck, SF's spidskandidat, i sit debatindlæg.
Foto: Kim Agersten
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Vi vil genoprette miljøudvalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Vi vil genoprette miljøudvalget
Gribskov - 18. januar 2021 kl. 11:45
Af Jens Rane Holck, spidskandidat og næstformand i SF Gribskov

I SF Gribskov er vi gået ind i et valgår. For os betyder det noget afgørende. At det kan blive ligesindede som bestemmer retningen i kommunen.

Vi tror ikke at vi kan genopfinde politik med Lars Løkke, men vi tror på, at der skal nye folk og nye tanker ind og styre vores kommune.

Valget hedder KV21, som står for kommunalvalg i 2021. Alligevel kalder folk det "byrådet".

I SF vil vi gerne tale på vegne af borgere, som tror på fælles beslutninger for hele kommunen - ikke kun i byen. Vi vil gerne have to kandidater ind i vores kommunalbestyrelse.

arrow Læs også: Debat: Uden frivillige ingen bredbånd

Derinde vil vi sørge for at få genoprettet miljøudvalget.

Tænk jer, i en valgperiode, hvor vi måtte lukke vandboringer til drikkevand lukkede vi samtidigt udvalget for Miljø, Klima og Kyst. Så vi går efter at få rettet op på miljøet, og samtidigt skal vi handle på tidens sværeste sag - klimasagen. Også i kommunen.

Det skal vi alt sammen gøre, ja sammen. Miljø og klima er netop en politisk sag, fordi så mange bliver påvirket af det. Det kan vi ikke skjule i administration. Derfor.

Prøv noget nyt. Følg vores unge, friske og uprøvede men ambitiøse politiske kandidater. Mennesker som stiller op for et parti som grundlæggende ikke er enige i den førte politik. Som mærker, hvor det er svært. Vi håber, I vil følge os i debatten. Vi har meget på hjerte.

Prøv SF i Gribskov.

arrow Debat: Vi vil lave en stenbank
12. januar 2021 kl. 11:45 Opdateret: kl. 09:28
Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?