27. oktober 2020
2011:08:28 16:53:54
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Vi forstår ikke kommunens uvillighed til at samarbejde med os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Vi forstår ikke kommunens uvillighed til at samarbejde med os
Gribskov - 10. oktober 2020 kl. 08:22
Af Rasmus Hansen på vegne af Børnegårdens bestyrelse

Børnegården har gennem længere tid lejet nogle tilstødende lokaler af kommunen. Denne mulighed har Børnegården i særdeleshed fortsat brug for i forbindelse med coronarestriktioner. Der er i høj grad brug for pladsen for at mindske smittespredning.

Dette er tydeliggjort for kommunens administration flere gange. Alligevel er vores lejemål af lokalerne blevet opsagt for, at kommunen kan huse en hobbyforening. Vi er som forældre meget forundrede over denne prioritering. Vi ønsker selvfølgelig, at der fortsat er den samme plads til børnene, og at der er mulighed for at pædagogerne kan lave de nødvendige tiltag i denne tid med coronarestriktioner.

Vi er også bekendt med, at det nye formål kommer til at koste kommunen, da lokalerne først skal gøres egnede til hobbyforeningens formål.

Derudover har Børnegården ytret et stort ønske om at købe de omtalte lokaler for at kunne bygge en større vuggestue, da der gennem længere tid er en voksende tilgang til Børnegården. Blistrup bliver i nærmeste fremtid også udvidet med nybyggeri, og det kan også betyde flere børnefamilier til byen, hvilket kræver flere pladser i børnehaverne i byen.

Vi er som forældre meget uforstående overfor, at kommunen ikke ønsker at støtte op om børnehavens nødvendige initiativer i forbindelse med coronarestriktioner samt fremtidsrettede initiativer. Det er en børnehave, som er dygtige til det, de gør, og som viser, at de ønsker at gøre en forskel for børn og familier i Blistrup, men som ikke oplever det nødvendige samarbejde fra kommunen.

Det er vel også nemmere at huse en hobbyforening et andet sted end at flytte en børnehave.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?