12. maj 2021
"En stærk aktør vil noget nyt og de eksisterende gamle forretninger kæmper imod og er nok i sig selv," skriver Jørgen Simonsen (V) i sit debatindlæg om Rema 1000's ønske om at flytte til Bøgebakken.
"En stærk aktør vil noget nyt og de eksisterende gamle forretninger kæmper imod og er nok i sig selv," skriver Jørgen Simonsen (V) i sit debatindlæg om Rema 1000's ønske om at flytte til Bøgebakken.
Foto: Jan F. Stephan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Udvikling - ikke afvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Udvikling - ikke afvikling
Gribskov - 10. april 2021 kl. 10:36
Af Byrådsmedlem Jørgen Simonsen (V)

Allerførst tak til alle gode kræfter som arbejdet aktivt for at bevare den eksisterende afgrænsning i centerplanen for Gilleleje. Jeg er, som tidligere meddelt, stærk modstander af begrænsningen som gør, at man bevidst hindrer Gilleleje i at udvikle sig med forretningen (Rema 1000, red.) på Bøgebakken.

En centerplan, som et byråd for flere år tilbage syntes var det, der skulle til for at udvikle Gilleleje, er nu pludselig ikke nogen god idé, hvorfor?

Det skaber myter for udvikling / afvikling af byen, det minder alt for meget om Korsbæk.

arrow Læs også: Debat: Kommuneplan 2021-2033

En stærk aktør vil noget nyt og de eksisterende gamle forretninger kæmper imod og er nok i sig selv.

Jeg forstår ikke, hvorfor man har denne holdning. Enhver kan da se, at jo mere handel, man kan trække til dette område, jo bedre for byen.

Jeg melder klart ud, at jeg er stor tilhænger af det arbejde, som Rema1000 og lokalområdet og andre aktører har lagt i at få lavet dette projekt, og jeg ser med glæde og vil arbejde for, at det bliver gennemført.

Det vil være et løft for byen at få udviklet dette område med vandrehjem, masser af parkeringspladser, turistbureau og sidst, men ikke mindst kan være en redning af Gillelejehallen, og en styrkelse af Bakkeselskabet.

Lad os nu se opbakningen til dette fantastiske projekt. Og tak til alle lokale kræfter som ønsker udvikling.

arrow Debat: Grøn indgangsportal til Gilleleje
20. april 2021 kl. 20:36 Opdateret: kl. 16:22
arrow Debat: Endnu et svar til Leif Tang Lassen
16. april 2021 kl. 18:07 Opdateret: kl. 16:16
arrow Debat: Nej til Rema er ikke død over handlen i Gilleleje
13. april 2021 kl. 10:14 Opdateret: kl. 10:17
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?